false

Українські школярі, учні середньої та старшої школи, зможуть дивитися уроки на Vodafone TV. В рамках підтримки проекту «Всеукраїнська школа online» Vodafone відкриває вільний доступ до трансляцій уроків в рамках сервісу Vodafone TV.

Щоранку, з 10:00 до 12:00, до закінчення карантину, уроки будуть доступні всім бажаючим. Трансляція уроків буде проходити на наступних каналах:

Відео дня

5-й клас - «Плюсплюс» та «112 Україна»

6-й клас - ZOOM та NewsOne

7-й клас - ZIK та «5 канал»

8-й клас - «Індіго» та УНІАН

9-й клас - «Рада» та UA: Культура

10-й клас - UA: Перший

11-й клас - М1

Доступ надається безкоштовно і без обов'язкової реєстрації для нових користувачів. Скористатися можна, вибравши один із способів - через додаток для iOSAndroid, Web-site tv.vodafone.ua або Smart TV (LG або Samsung).

Для того щоб дивитися уроки "Всеукраїнської online школи" необхідно зайти в розділ "Всі канали", далі "онлайн школа" і вибрати потрібний клас і предмет. Кожен день запису уроків будуть додаватися в спеціальну колекцію на сервісі і будуть доступні в плині 7-ми днів.

Vodafone також підтримує українців під час карантину, надаючи безкоштовний доступ до пізнавально-розважальних сервісів: з 03.04 по 24.04 – до Vodafone Press, Vodafone Music, Bookmate і BeFit. Vodafone також продовжив до 30.04 для абонентів передплачених тарифів можливість безкоштовно підключити послугу Online Pass, щоб безлімітно спілкуватися в популярних соціальних мережах і месенджерах.

Vodafone Music – сервіс для прослуховування музики за передплатою. У сервісі доступні всі сучасні хіти, прослухати їх можна в режимі онлайн або завантажити в пам'ять пристрою. Vodafone Music доступний на iOS, Android і Web. Активувати послугу можна через додаток Vodafone Music або відправивши SMS з текстом «1» на номер 70030.

Vodafone Press – сервіс для читання електронних журналів. У сервісі присутній величезний каталог періодичних видань різних категорій: авто-тематика, fashion, технології, бізнес та ін. Сервіс доступний в Web-інтерфейсі. Для підключення послуги потрібно відправити SMS з текстом «1» на номер 80010.

BeFit – це спеціально підібраний каталог мобільних додатків і відео уроків для підтримки здорового способу життя та розвитку свого тіла, розуму і духу в таких напрямках: спорт і фізичне здоров'я; ментальне здоров'я; здорове харчування; вплив навколишнього середовища; обладнання для спорту. Для підключення потрібно зайти на сайт http://befit.vodafone.ua або відправити SMS з текстом «Так» на номер 7877.

Сервіс доступний для ОС Android.

Bookmate – сервіс для читання електронних книг, коміксів і прослуховування аудіокниг. У сервісі велика бібліотека контенту українською, англійською, російською та ще 12 мовами, а також рекомендації та авторські збірки. Доступний для iOS, Android, а також у web-версії.

На час карантину Vodafone дарує 30 днів преміум-доступу до книжкового сервісу Bookmate. Для отримання подарунка, потрібно ввести промокод "Vodafone" на сайті bookmate.com/code, після чого зареєструватися / авторизуватися під своїм акаунтом до 30.04, при цьому клієнтам Vodafone не потрібно прив'язувати свою банківську карту. Подарунок доступний новим користувачам або тим, у кого не було активної підписки на протязі. останніх 3 міс.

Online PASS – безлімітний доступ до соціальних мереж (Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest) і мессенджерів (текстові та графічні повідомлення в Viber, Telegram, WhatsApp, Skype та Snapchat). Щоб скористатися доступом до послуги Online pass, потрібно набрати комбінацію *316*1#. Послуга для безлімітного спілкування в соціальних мережах буде діяти протягом 28 днів з моменту підключення, після чого буде відключена. Перевірити статус послуги Online PASS можна за допомогою USSD команди *316*2#. Послуга online pass доступна для підключення клієнтам передплачених тарифних лінійок Vodafone Family, Vodafone RED Extra, Vodafone RED, Vodafone RED 2015 року, тарифів Vodafone Light + та Vodafone ZAHID. У тарифах Vodafone SuperNet Start/Pro/Unlim і Joice послуга Online PASS вже включена в пакет послуг відповідно до умов тарифу і не вимагає підключення.