Компанія Mercedes-Benz представила оновлений кросовер GLC Coupe, продажі якого почнуться влітку 2019 року.

Читайте такожMercedes-Benz представив прототип електричного мінівена (фото)

Автомобіль отримав нові фари і ліхтарі, перероблені бампери. При тому за дизайном новинка не відрізняється від показаного раніше оновленого Mercedes-Benz GLC, пише kommersant.

У салоні змінилося оформлення передньої панелі і центральної консолі, з'явилося нове мультифункціональне кермо з сенсорними панелями. В оснащення увійшли фірмова мультимедіа система останньої версії, «віртуальний» тренер, який працює спільно з «розумним» годинником, а також система Energizing для підвищення комфорту водія та інше оснащення.

Для Mercedes-Benz GLC Coupe на старті продажів будуть доступні кілька моторів — 197-сильний бензиновий на GLC 200 Coupe і 258-сильний бензиновий турбомотор з гібридною установкою у версії GLC 300 Coupe, 163-сильний дизель у GLC 200d Coupe, 194-сильний дизель у варіанта GLC 220d Coupe і 245-сильний у виконання GLC 300d Coupe. Мотори поєднуються з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом.

Кросовер може оснащуватися адаптивною підвіскою, спортивним рульовим управлінням і системою вибору режимів роботи електроніки. Для моделі доступні сучасні системи активної безпеки.