Глобальні продажі кросовера почнуться в середині 2019 року / фото Hyundai

Компанія Hyundai опублікувала дизайн-скетчі нового компактного кросовера Venue, який повинен стати найменшим SUV в лінійці південнокорейського бренду.

Читайте такожHyundai показала спортивну версію кросовера Tucson (фото)

Прем'єра автомобіля відбудеться 17 квітня в рамках мотор-шоу в Нью-Йорку.

Відео дня

Судячи із зображень, Hyundai Venue отримає передню частину кузова в стилі старших моделей Kona і Santa Fe. Що стосується інтер'єру, то в салоні встановлять великий сенсорний дисплей мультимедіа в стилі планшета, з боків від якого розташуються повітроводи. Нижче помітний ряд аналогових кнопок і контролерів круглої форми, пише Autonews.

фото Hyundai

Глобальні продажі кросовера почнуться в середині 2019 року. Топові версії Hyundai Venue запропонують з панорамним дахом, а також «першими в даному класі» вентильованими сидіннями.

В моторну лінійку кросовера увійдуть 1,4-літрові бензинові і дизельні двигуни, які зможуть працювати з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Крім того, в якості альтернативи буде доступний трициліндровий турбоагрегат об'ємом один літр у парі з семиступінчастою роботизованою трансмісією.

фото Hyundai
фото Hyundai

До списку доступних електронних помічників увійде система автоматичного екстреного гальмування, функція контролю «мертвих» зон та система допомоги під час старту на підйомі.