Дизайн салону виконаний в стилі Fiesta / фото Ford

Компанія Ford представила новий компактний кросовер Puma, який в лінійці марки займе місце між моделями EcoSport і Kuga.

Читайте такожFord зробив електричний кросовер (фото)

Автомобіль побудований на платформі останнього покоління хетчбека Ford Fiesta і отримав дизайн в стилі цієї ж моделі, але з характерною оптикою і загальними обрисами кузова. Кросовер запропонують в різних комплектаціях, що відрізняються оформленням екстер'єру та інтер'єру, пише kommersant.

Відео дня

Дизайн салону виконаний у стилі Fiesta. Особливістю відродженої Puma став багажник об'ємом 465 літрів і додатковими 80 літрами за рахунок ємності під підлогою. За заявою американського автовиробника, новинка володіє наймісткішим багажником серед моделей свого класу. Машина отримала широкий перелік обладнання, включаючи мультимедійну систему SYNC 3, сидіння з масажем, панорамний дах, цифрову приладову панель, фірмовий комплекс систем активної безпеки Ford Co-Pilot360 та інше оснащення.

Кросовер буде доступний з новими гібридними агрегатами EcoBoost Hybrid на основі 1-літрового бензинового двигуна EcoBoost з 48-вольтовою системою і літій-іонною батареєю на 11,5 кВт/год. Клієнтам запропонують версії на 125 та 155 к. с. Також у продажу з'являться версії з 125-сильним 1-літровим бензиновим EcoBoost і дизелем EcoBlue. Для моделі передбачені 6-ступінчаста механічна коробка передач і 7-ступінчаста роботизована трансмісія.

Складання Ford Puma, який у продажу в Європі з'явиться до кінця 2019 року, налагодять в Румунії.

Нагадаємо, раніше ім'я Ford Puma мало компактне купе, що випускалося з 1997 по 2002 рік.