Superb третього покоління можна відрізнити за переднім бампером / фото Skoda

Компанія Skoda почала серійне виробництво рестайлінгового Superb. Перший автомобіль зійшов з конвеєра підприємства в чеських Квасинах. Автомобіль можна буде придбати в кузові ліфтбек і універсал.

Читайте такожSkoda запустила у виробництво свій найменший кросовер (фото)

Superb третього покоління можна відрізнити за переднім бампером, новою радіаторною решіткою, яка стала більшою, і оптикою (тепер вона повністю світлодіодна). Нові фари називаються Skoda Crystal Lighting — вони складаються з чотирьох світлодіодних елементів, мають динамічні покажчики повороту та окремі смужки світлодіодів, пише Autonews.

Відео дня

Вже в стандартній комплектації у машини з'явилася система доступу без ключа, а в топовому виконанні Laurin & Klement передні сидіння можуть оснащуватися функціями вентиляції та масажу. У салоні з'явилися нові крісла і численні елементи з хрому.

Базовим мотором для оновленої Skoda Superb став 120-сильний дизель 1,6 TDI в парі з семиступінчастою DSG. На щабель вище — нові дволітрові дизелі з віддачею 150 і 190 к. с. з шестиступінчастою МКП або тієї ж DSG, причому старший може працювати з опціональним повним приводом. Гаму бензинових моторів відкриває мотор 1,5 TSI потужністю 150 к. с. з «механікою» або DSG, слідом йде дволітровий мотор у виконаннях потужністю 190 і 272 сили, причому останній — тільки з повним приводом і DSG.

фото Skoda

Пізніше почнеться виробництво і гібридної версії Superb. Така машина оснащується бензиновим 156-сильним двигуном 1,4 TSI та електромотором з віддачею 85 кВт, а максимальна потужність установки становить 218 кінських сил. Батарея ємністю 13 кВт·год дозволяє проїхати на електротязі до 55 кілометрів. Поповнити заряд можна від побутової розетки, а максимальна дальність ходу досягає 850 кілометрів.