Поки невідомо, як довго триватиме дана акція / фото twitter/tesla

Компанія Tesla офіційно оголосила про повернення безкоштовної зарядки електромобілів Model S і Model X на фірмових зарядних станціях. Пропозиція поширюється на нових покупців. Анонс відбувся після публікації фінансового звіту Tesla, який продемонстрував зниження темпу продажів електромобілів і збиток у розмірі 408 мільйонів доларів.

Читайте такожВ електрокарах Tesla показуватимуть відео з YouTube та Netflix

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"У компанії напевно розраховують у такий спосіб збільшити продажі електромобілів, що необхідно для вирівнювання ситуації. Зазначимо, що після публікації звіту з рекордними обсягами поставок електромобілів, але і з незаплановано великими збитками, акції Tesla в буквальному сенсі звалилися з 265 доларів до 232 доларів (на даний момент, за півтора тижня, їх вартість залишається приблизно на тому ж рівні 234 долари)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Tesla використовувала безкоштовну зарядку електромобілів Model S і Model X як додатковий привід залучити нових покупців до своєї продукції. Програма діяла до січня 2017 року, після чого умови були помітно погіршені - нові покупці отримували тільки 400 кВт енергії на рік (близько 1600 км пробігу), після чого їм доводилося платити за подальшу зарядку. Деякий час діяла реферальна програма для тих, хто переконав друзів і знайомих придбати електромобіль Tesla.

Поки невідомо, скільки триватиме ця акція, тому всім бажаючим скористатися нею варто поквапитися. До речі, власники дешевшої Tesla Model 3 були завжди позбавлені безкоштовної зарядки на станціях Supercharger, на відміну від власників моделей S і X.