У Голосіївському районі не буде масштабного перекриття доріг / фото УНІАН

У компанії «Київські електромережі» запевняють, що у Голосіївському районі не буде масштабного перекриття доріг через реконструкцію електромережі. 

Читайте такожУ КМДА прокоментували обвал частини Паркового мосту

Як повідомили у прес-службі Київської міськдержадміністрації з посиланням на ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі», роботи виконуватимуться локально – лише у мікрорайоні «Добрий шлях».

Відео дня

«Всі роботи будуть вестися без одночасного перекриття доріг по всьому мікрорайону. Переважна більшість робіт проводитиметься на узбіччі. Дорожнє полотно під час реконструкції задіюватиметься мінімально, а пошкоджене буде повністю відновлене», - йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, спеціалісти компанії розробляють графік робіт на конкретних вулицях та інформуватимуть про це жителів мікрорайону.

В рамках реконструкції, яка охопить 13 вулиць та 5 провулків, планується замінити майже 10 км підземних, більше 10 км повітряних електричних ліній та встановити 293 нові електроопори. Під час робіт встановлять нове силове та розподільче обладнання. Замість 50-річного трансформатора, який повністю відпрацював свій ресурс, збудують дві сучасні блочні трансформаторні підстанції. Також мікрорайон обладнають двома новітніми стовбовими підстанціями і повністю замінять розподільче обладнання. 

«Оновлена мережа матиме підвищену пропускну здатність. Це гарантовано збільшить надійність та можливість задовольнити зростаючі потреби жителів «Доброго шляху» в електричному струмі», - йдеться у повідомленні. 

У КМДА нагадали, що на ряді вулиць у Голосіївському районі тимчасово обмежуватимуть рух транспортних засобів із заняттям проїжджої частини та тротуару у зв’язку із реконструкцією ТП-888 загальною довжиною до 10 км. Роботи виконуватиме компанія «Київські електромережі». 

Реконструкція проводитиметься з 12 серпня до 30 червня 2020 року.