Новинка буде в першу чергу призначена для китайського ринку / фото Skoda

Компанія Skoda опублікувала дизайн-скетчі серійного купе-кросовера під назвою Kamiq GT. Новинка, публічна прем'єра якої відбудеться 4 листопада, буде в першу чергу призначена для китайського ринку.

Читайте такожSkoda показала, як виглядатиме нова Octavia

Нагадаємо, на даний момент Skoda випускає два різних кросовера з назвою Kamiq: один для Європи, а інший для КНР. У першому випадку модель побудована на модульній платформі MQB, тоді як в основі автомобіля для Китаю лежить шасі PQ25 від нинішнього Rapid, пише Autonews.

Відео дня

Судячи із зображень, серійний кросовер Kamiq GT не буде сильно відрізнятися від свого однойменного прототипу, показаного в червні нинішнього року. Зокрема, передня частина автомобіля нагадуватиме новий хетчбек Scala. Габаритна довжина крос-купе становитиме 4409 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2610 міліметрів.

фото Skoda

За попередніми даними, Skoda Kamiq GT оснастять 1,5-літровим атмосферним бензиновим мотором, що видає 110 к. с. і 146 Н·м крутного моменту. Не виключено, що у моделі також з'явиться модифікація з турбованим двигуном робочим об'ємом 1,2 л, що видає 116 сил і 175 ньютон-метрів.