Дизайн Sentra отримав риси Altima і Maxima / фото Nissan

Nissan представив Sentra нового покоління. Публічний дебют автомобіля відбувся на автосалоні в Лос-Анджелесі. Продажі седана почнуться на початку наступного року. Ціни на машину будуть названі пізніше.

Читайте такожNissan представила седан Almera нового покоління (фото)

Дизайн Sentra отримав риси Altima і Maxima. Автомобіль оснастили тонкими світлодіодними фарами, спойлером, пофарбованими в чорний колір дзеркалами заднього виду, широкої гратами радіатора V-Motion і 18-дюймовими колісними дисками, пише Autonews. У салоні встановлюються нові сидіння і 4,2-дюймовий дисплей (для старших версій доступний 7-дюймовий екран). За керування мультимедійним комплексом з «новими можливостями» підключення смартфонів і сприйняттям голосових команд відповідає тачскрін з діагоналлю 8 дюймів.

Відео дня

Крім того, седан доступний з пакетом систем безпеки Safety Shield 360, в який входить функція автоматичного гальмування з розпізнаванням пішоходів, система моніторингу «мертвих» зон, функція автоматичного перемикання дальнього світла на ближнє, а також система контролю дотримання рядності руху.

Пізніше гамма моторів буде розширена за рахунок більш потужних агрегатів. Плюс до всього інженери модернізували рульове управління і підвіску, а також збільшили міцність конструкції.