Прем'єра нового Seat Leon відбудеться 28 січня / фото Seat

Екстер'єр нового Seat Leon розсекретили за день до офіційного дебюту: знімки одного з хетчбеків з'явилися в instagram-акаунті cochespias.

Читайте такожSeat представила перший у своїй історії ранньостиглий, тривалість (фото)

Судячи із зображень, в об'єктив фотошпигунів потрапила базова версія Leon, тоді як в тизерах Seat фігурувало «підігріте» виконання FR, пише motor.ru.

Відео дня

Очікується, що відмінною особливістю нового Leon стане світлодіодна оптика з динамічними покажчиками повороту вже в базовій версії, а задні ліхтарі будуть візуально об'єднані в єдину деталь смугою, що світиться. Слідом за Volkswagen Golf восьмого покоління опціонально Leon можна буде оснастити матричними фарами.

Оскільки Seat Leon розділить платформу з новим Volkswagen Golf, інсайдери передбачають для хетчбека іспанської марки ту ж лінійку бензинових, дизельних і гібридних силових агрегатів потужністю від 90 до 245 кінських сил, а також цифрову приладову панель і контурне підсвічування в салоні.

фото instagram.com/cochespias
фото instagram.com/cochespias

Ймовірно, пізніше гамма Leon поповниться «зарядженими» версіями Cupra, причому потужність найпотужнішого хот-хетча може перевищити позначку 300 кінських сил.

Прем'єра нового Seat Leon відбудеться завтра, 28 січня, а європейські продажі моделі очікуються навесні.