false

Група DCH Олександра Ярославського відшукала стратегічного партнера, скооперувавшись з яким планує в цьому році активно зайти на вітчизняний ринок будівництва і ремонту автомобільних доріг.

Про це сам Ярославський повідомив у коментарі журналістам перед презентацією планів з дорожнього будівництву в 2020 році «Зшити Україну»

«Я знайшов стратегічного партнера для себе, поки озвучувати цю компанію не буду, але це відома компанія, ми з ними готові освоювати новий напрямок для DCH – дорожнє будівництво», - сказав він.

Відео дня

При цьому бізнесмен відзначив, що гарантує високу якість виконуваних робіт.

«Я думаю, що буде не гірше, ніж підготовка Харкова до Євро-2012», - сказав він.

Також Ярославський підтвердив намір освоїти дорожнє будівництво в межах 100-300 мільйонів доларів.

«Особисто я готовий освоїти в цьому році від 100 до 300 мільйонів доларів. Це – від 100 до 300 кілометрів нового дорожнього покриття. З цього я буду виходити, я звик відповідати за те, що я можу зробити. Треба від слів переходити до справи. Думаю, що двох форумів цілком досить, щоб взятися за лопати, за катки і почати працювати», - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, з 1 березня в Україні стартує масове дорожнє будівництво, яке анонсували як президент Володимир Зеленський, так і прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Зеленський повідомив, що в 2020 році планується оновити 4 тисячі кілометрів доріг державного значення, на що виділяються рекордні 85 млрд грн.

Що стосується доріг місцевого значення, то, за словами Зеленського, у 2020 році на них виділяється 22,2 млрд грн.