Cadillac запропонував водійський електромобіль без керма / фото Cadillac

На техновиставці CES 2022, яка проходить прямо зараз, Cadillac презентував концепт-кар InnerSpace. Прототип являє собою бачення американської марки про персональний транспорт майбутнього.

Замість вітрового скла у концепту зафіксований величезний вигнутий дисплей на якому можна дивитися фільми або включати відеоігри. А на місці, де традиційно встановлюється педальний вузол, розташована спеціальна поличка з домашніми капцями і пледом.

Крім того, для максимально зручної посадки і висадки з автомобіля панорамний дах піднімається вгору разом з відкриванням дверей, після чого роздільні крісла висуваються назустріч до пасажира.

Відео дня

У концепт-карі також використовується технологія акумуляторів Ultium, які розсортовані по всій довжині кузова, а не сконцентровані в одному місці. Це дозволило зробити силует автомобіля більш низьким і спортивним, а також розширити внутрішній простір в салоні.

фото Cadillac

За задумом Cadillac, з появою таких автомобілів людина зможе використовувати час в дорозі для того, щоб перепочити в дорозі між будинком і роботою, довгими переїздами між зустрічами або просто подорожувати зі зручностями.

Оскільки InnerSpace на стадії концепту, ніякої інформації про продажі і ціну немає. Безпілотник може назавжди залишитися концептом, хоча виглядає дуже цікаво.

фото Cadillac

Раніше в Citroen представили найменший у світі кросовер. Він розвиває 45 км/год і може проїхати 70 км без підзарядки. І, природно, водійські права для нього не потрібні.

Вас також можуть зацікавити новини: