Ілюстрація REUTERS

Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що відновлення роботи громадського транспорту та сполучення між містамий областями можливе тільки після травневих свят.

Про це він сказав ефірі програми «Сніданок на 1+1».

Читайте такожБез маски не заходити: міністр розкрив схему роботи громадського транспорту після карантину

Відео дня

«Точно буде якісь відновлення (роботи громадського транспорту – УНІАН) тільки після травневих свят, тому що травневі свята – це черговий виклик і, можливо навіть більший, ніж Великдень, тому що більше вихідних днів. У нас карантин продовжено до 11 травня, але щось відновлювати можна, починаючи з 12 травня або принаймні про це говорити чи планувати», - зазначив міністр.

За словами Криклія, спочатку буде відновлюватись мобільність в містах та між містами: в першу чергу мова йде про міський громадський транспорт і проміжміське сполучення та в подальшому – про міжобласне.

Як повідомляв УНІАН, за даними Центру громадського здоров'я МОЗ, станом на ранок 23 квітня в Україні зареєстровано 7 тис. 170 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 187 летальних, а 504 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 578 нових випадків.

11 березня Кабінет міністрів запровадив загальнонаціональний карантин, який було продовжено до 24 квітня, згодом - ще до 11 травня.