Харківська кільцева дорога є стратегічно важливим транспортним коридором для міста / фото facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua

Укравтодор будує транспортну розв'язку на Харківській кільцевій дорозі в бік Роганського житлового масиву, а також на дорозі М-20 Харків – Щербаківка в районі Екопарку, повідомили у відомстві. 

"Харківська кільцева дорога є стратегічно важливим транспортним коридором для міста, вона складається з відрізків 5 державних доріг загальною протяжністю 82 км. Минулого року відновили дорожнє покриття на 3-х ділянках загальною протяжністю понад 55 км", – нагадали там.

Зараз спецтехніка та шляховики очищують вже розміновані ділянки дороги від залишків техніки, сторонніх предметів і бруду. Після чого дорожники приступлять до аварійного ремонту пошкоджених ділянок дороги, ремонту бар'єрної огорожі та автопавільйонів, заміни дорожніх знаків, планування узбіч тощо.

Відео дня

До ремонтних робіт залучено близько 20 осіб та 10 одиниць спецтехніки.

"Завершити ремонт Харківської окружної дороги планували цього року, але через повномасштабне військове вторгнення Росії в нашу країну всі інфраструктурні об'єкти на паузі", – зазначають в Укравтодорі. 

А відтак належний проїзд дорожники забезпечують на важливих транспортних ділянках, аби гуманітарна допомога та всі необхідні вантажі були вчасно доставлені тим, хто потребує допомоги.   

Нагадаємо, що раніше заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко побував у місті Чугуєві, що на Харківщині, де внаслідок війни зруйновано 18 та частково пошкоджено 177 житлових будинків. Нині влада міста працює над наданням житла постраждалим громадянам, проінформував він.