Авто з бензиновими двигунами стали найбільш популярними на українському ринку нових легковиків / фото ua.depositphotos.com

Автомобілі з традиційними бензиновими двигунами стали найбільш популярними на українському ринку нових легковиків. Про це повідомляє "Укравтопром".

Так, за одинадцять місяців з початку року в Україні було реалізовано 25,8 тисяч авто з традиційними бензиновими двигунами, що на третину більше, ніж за аналогічний період минулого року. 

При цьому автомобілі, обладнані традиційними бензиновими двигунами, стали найбільш популярними на українському ринку нових легковиків.

Відео дня

Найбільшим попитом серед легковиків з бензиновими двигунами в цьому році користувались:

1. Renault Duster – 2028 авто;

2. Mazda CX5 – 1506;

3. Suzuki Vitara – 1199;

4. Hyundai Tucson – 1051; 

5. Škoda Octavia – 1009;

6. Toyota Corolla – 979;

7. Toyota RAV-4 – 975;

8. Kia Sportage – 928;

9. Škoda Karoq – 817;

10. Suzuki SX4 – 656.

Український ринок автомобілів

Українці через блокування кордону у листопаді купляли менше нових авто. Найпопулярнішою маркою на ринку нових авто тоді стала Toyota.

При цьому українці купили рекордну кількість імпортованих вживаних авто - понад 21,7 тисяч. Таке поповнення автопарку країни вживаними авто стало найбільшим за останні 16 місяців.

Також у листопаді українці придбали понад 4 тисячі електромобілів. Таким чином відносно торішнього листопада попит на електромобілі зріс майже утричі.

Вас також можуть зацікавити новини: