false

Основні принципи, цілі та завдання «Соціальної Справедливості» закладені в Маніфесті, затвердженому в ході внутрішньопартійного обговорення документа.

«Наша місія – повернути Україні єдність і суспільну злагоду, забезпечити надійний фундамент для подальшого руху до процвітання країни. Ми можемо і прагнемо стати локомотивом такого руху. Для нас держава – страж загального блага, допомога народу. Україна з її традиціями демократії повинна стати парламентською республікою. Багатонаціональне населення та культурна різноманітність України заслуговують на появу двопалатного парламенту, одна з палат якого буде представляти інтереси регіонів – як свідчення справжньої децентралізації влади», - сказала Алла Шлапак.

Маніфест «Соціальної Справедливості» заклав нове для українського політикуму визначення «людяної, соціальної і справедливої держави». За визначенням Шлапак, це держава, розвиток якої здійснюється на принципах гуманізму. Крім того, згідно з Маніфестом «Соціальної справедливості», розпалювання ворожнечі і ненависті всередині країни прирівнюються до таких тяжких злочинів, як державна зрада.

Відео дня

«Справедлива держава забезпечує захист прав і інтересів громадян усіх поколінь і професій, а також зберігає самобутність регіонів України без шкоди територіальній цілісності і державному суверенітету. «Соціальна держава» означає дані громадянам владою гарантії безпеки, можливість гідного заробітку та соціальної підтримки», - йдеться в Маніфесті.

Алла Шлапак додала, що в соціальній і справедливій Україні має настати мир. При цьому, зрозуміло, країна зобов'язана мати сильну армію і здійснювати реалістичну політику повернення окупованих територій. А влада повинна припинити впадати в мілітаристські істерики, які підігріваються корупціонерами з метою власного збагачення на війні.

«Соціальна і справедлива Україна ставить на перше місце національні інтереси і, враховуючи їх, будує відносини з іншими країнами. Наші євроінтеграційні прагнення є незмінними, однак формат їхньої реалізації не повинен шкодити інтересам народу України», - підкреслила лідер «Соціальної Справедливості».

Особливу увагу в програмних засадах партії приділено соціальному захисту вразливих категорій громадян.

«Пенсійне забезпечення є гарантованим. Людям з інвалідністю повинні бути створені умови для повноцінного життя. Біженці і переселенці мають отримати можливість безперешкодно реалізовувати всі свої цивільні права і у випадку необхідності отримати додаткову допомогу держави. Сімейні цінності – запорука майбутнього процвітання України», - свідчить Маніфест.

«Ми, Всеукраїнська політична партія «Соціальна Справедливість» гарантуємо старанну роботу в кожному напрямку. Ми створимо власну фракцію в парламенті, щоб зробити Україну соціальною та справедливою. Ми раді вітати однодумців і готові запропонувати їм місце в нашій команді. Я впевнена, що перемога буде за нами, бо за нами – правда», - резюмувала лідер «Соціальної справедливості» Алла Шлапак.

false