Володимир Зеленський / Ілюстрація REUTERS

Представники штабу кандидата у президенти Володимира Зеленського провели переговори з командою Національної суспільної телерадіокомпанії України, однак не досягли домовленості про те, щоб президентські дебати відбулися у студії в телецентрі «Олівець».

Читайте такожУ Порошенка про дебати із Зеленським 19 квітня: і замало, й запізно

Про це повідомляє «Детектор медіа» посилаючись на директора департаменту зв'язків з громадськістю та ЗМІ НСТУ Вікторію Сидоренко.

Відео дня

За її словами, жодної домовленості немає. Представники команди Володимира Зеленського подивилися студію у телецентрі «Олівець», де могли б відбутися дебати згідно з постановою ЦВК, поговорили із представниками НСТУ та сказали, що хочуть, аби дебати відбулися на НСК «Олімпійський».

Раніше в "Суспільному" заявили, що орієнтовна вартість дебатів на НСК "Олімпійський"  між кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком може скласти 6 млн грн.

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з чинним главою держави Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема, дебати мають відбуватися на НСК «Олімпійський», перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо, а також кандидати мусять пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ані алкоголіків, ані наркоманів.

Заступник гендиректора з адмінроботи НСК «Олімпійський» Віктор Анісімов заявив, що стадіон має всі можливості для проведення дебатів та очікує на офіційну заявку до 17 квітня.

Порошенко, своєю чергою, заявив, що чекає Зеленського 14 квітня на НСК «Олімпійський» для проведення дебатів. Зеленський відзначив, що дебати з чинним главою держави Петром Порошенком на НСК «Олімпійський» відбудуться 19 квітня.

Речник передвиборчого штабу Порошенка Олег Медведєв заявив, що Порошенко 19 квітня прийде на офіційні дебати в студію «Суспільного телебачення», і, якщо «буде вільний», завітає на НСК «Олімпійський», де пропонував провести дебати кандидат у президенти Володимир Зеленський.