Борди Порошенка з Путіним з'явилися в українських містах / фото facebook.com/sapronov.yuri

Екс-кандидат у президенти Анатолій Гриценко заявив, що виборчий штаб чинного глави держави Петра Порошенка своєю рекламою з Путіним намагається розколоти країну.

"Це небезпечно, для країни! Такою рекламою і газетами, які вже роздають штаби Порошенка - країну свідомо розколюють навпіл", - написав Гриценко на своїй сторінці в Facebook.

Читайте такожПорошенко назвав результати першого туру виборів "болючим уроком"

Відео дня

"У 2004-му це робили російські технологи в штабі Януковича. Зараз це робить діючий гарант - гарант цілісності та єдності України?! ", - додав Гриценко.

За його словами, така агітація є "прямою й безпідставною образою та зневагою на адресу 85% людей, які в першому турі віддали голоси за інших кандидатів".

"Це образа і зневага на адресу й тих 1306450 людей, які проголосували за мене. Моєї реклами такого змісту Ви не бачили і не побачите ніколи! Вибори виборами, але не посада важлива і не за будь-яку ціну - країна і її майбутнє мають бути на першому місці", - заявив Гриценко.

На його думку, Порошенко цього не зрозумів і вже не зрозуміє, "і навіть ця, ганебна й руйнівна для країни реклама - йому вже не допоможе".

Як повідомляв УНІАН, штаб кандидата в президенти Петра Порошенка випустив агітаційні матеріали, зокрема - білборди, на яких він зображений разом з президентом Росії Володимиром Путіним. При цьому, українське законодавство забороняє використовувати у рекламі зображення фізичних осіб без їхньої письмової згоди, а в передвиборчій агітації - осіб, які не є громадянами України.