Петро Порошенко / REUTERS

Російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський вважає, що чинний президент і кандидат на цей пост на виборах в Україні 2019 Петро Порошенко не переможе у виборчій гонці.

Глава держави "викликає огиду у своїх колишніх виборців ", тому вони будуть голосувати проти нього, тобто за його конкурента — Володимира Зеленського, розповів журналіст під час чату на "Главреді".

За словами співрозмовника, "Порошенко просто осточортів Україні".

Відео дня

Читайте також"Вам повторити?": Зеленський і Порошенко вперше поспілкувалися у прямому ефірі (відео)

"Я не вірю в перемогу Петра Порошенка на президентських виборах в Україні. В Україні достатньо грамотна соціологія, принаймні, на цих виборах вона непогано показала себе", — зазначив публіцист.

Радзіховський зазначив, що, згідно з соцопитуваннями, Порошенка чекає поразка, причому поразка з великим відривом від Зеленського. "Останні соцопитування, які я читав, кажуть, що співвідношення буде приблизно 50/15", — заявив журналіст.

"У 2014 році він (Порошенко — Ред.) переміг у першому турі президентських виборів, отримавши 9 мільйонів голосів, а зараз у першому турі він отримав 3 мільйони голосів. Це — політичний крах...", — сказав співрозмовник.