Коломойський розповів, кого підтримуватиме на парламентських виборах / фото УНІАН

Бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що на майбутніх виборах до Верховної Ради України буде симпатизувати "усім, крім БПП".

Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді".

Так, відповідаючи на запитання, чи буде він "мочити" БПП, Коломойський зазначив, що йому "не треба їх мочити". 

Відео дня

Читайте такожПорошенко та БПП скликають з’їзд на 31 травня: думатимуть, як потрапити до нової Ради

"Порошенко щойно пішов, і зараз посиплеться на нього все, що за останні 5 років накопичилося. З іншого боку, це теж непогано, тому що це дощ. І якщо він виживе, якщо ця політична сила виживе, то вона очиститься, вже потім наступного разу, до наступних виборів їм вже закидати це не треба буде", - вважає бізнесмен.

Коломойський зазначив, що підтримує партію "Слуга народу".

Стосовно ж того, чи може він підтримувати прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, Коломойський відповів: "Дивлячись з ким він піде, з якими гаслами. Так він мені не симпатичний. Але не так, щоб я був проти нього, але ...".

Бізнесмен також вважає, що Арсеній Яценюк не йтиме на парламентські вибори: "Просто він людина, яка не любить поразок. Піти - і скільки він там набере?".

За словами Коломойського, "навряд чи" піде на парламентські вибори і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. На його думку, "Аваков перебуває сьогодні в тому стані, що йому взагалі ні з ким не треба йти".

Нагадаємо, бізнесмен Ігор Коломойський розповів, що після повернення до України не зустрічався з новим президентом України Володимиром Зеленським, але привітав його із перемогою на виборах по sms.