Володимир Зеленський / REUTERS

Президент України Володимир Зеленський на з’їзді партії «Слуга народу» заявив, що сьогодні буде представлено першу сотню списку політичної сили.

Читайте такожМайже 90% українців очікують на радикальні зміни в країні - опитування

Як повідомляє ТСН, президент пояснив логіку формування списку.

Відео дня

«До нього увійшли не наші експерти з економіки, фінансів, безпеки, оборони, судової системи, медицини, освіти, децентралізації, народовладдя, інфрастуктури, правоохоронних органів. Це обличчя нашої команди з регіонів. У нашій партії будуть представлені люди з усіх куточків країни. Це люди, які потрапили до списку через онлайн-відбір. Вони доводять, що в Україні можна чогось досягти без з’язків, без грошей і впливових родичів", - сказав Зеленський.

За його словами, хтось з людей потрапить до списку, а хтось буде балотуватися по мажоритарних округах. "Вони не йдуть у парламент заради недоторканності, би ми її відмінимо. Вони не йдуть відбувати номер, бо за кнопкодавство ми позбавлятимемо мандату. Вони не йдуть заради збагачення, бо за це ми будемо саджати", - наголосив президент.

Як передає кореспондент УНІАН, відкрив з'їзд лідер партії Дмитро Разумков.

Також на з'їзді присутні глава Адміністрації президента Андрій Богдан, секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Данилюк, представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук та інші.