Баласинович виключили зі списку партії / Скріншот

Голова Васильківської райради Київської області Наталія Баласинович виключена зі списку кандидатів у народні депутати від партії "Європейська Солідарність" Петра Порошенка.

Читайте також"Іди на х*й, ти хто така?": чиновниця зі списком Порошенка пояснила скандальне відео

Про це повідомили у прес-службі політсили. Згідно з повідомленням, партія сьогодні подає список в Центральну виборчу комісію.

"Європейська Солідарність" сьогодні подає список партії в Центральну виборчу комісію. У списку відбулися певні зміни. Наталії Баласинович (номер 30) не буде в списку кандидатів у Верховну Раду від партії "Європейська Солідарність", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, на YouTube 13 червня виклали відео, як чиновниця Наталія Баласинович, сидячи в машині з сигаретою в руках, обматюкала жінку. "Іди на х*й, ти хто така? Ти будеш тут розповідати? Ти, бл**ь, уродка, схудни спочатку, а потім будеш розказувати. Так, я модель, звичайно. Тобі може зняти куртку, дебілка ти, бл*ть, не така жирна і страшна, як ти", - кричала чиновниця.

Потім стало відомо, що після скандалу з чиновницею Баласинович у списку партія Порошенка пообіцяла перевірити свої лави.