facebook.com/sluganarodu.official/

У п'ятницю, 21 червня, партія "Слуга народу" показала своїх кандидатів у мажоритарних округах у Вінницькій, Житомирській, Закарпатській, Чернівецькій, Чернігівській, Запорізькій, Миколаївській, Кіровоградській та Львівській областях.

Відповідні списки кандидатів політсила опублікувала у своєму Telegram-каналі "Слуга народу".

Кандидати "Слуги народу" в одномандатних округах Вінницької області

Округ № 11 – Пашковський Максим Ігорович

Відео дня

Вінничанин, закінчив юридичний факультет Національного університету «Києво-Могилянська академія». Підприємець та засновник соціального проєкту «Юридична клініка «Швидка юридична допомога».

Округ № 12 – Драбовський Анатолій Григорович

Вінничанин, закінчив Київський торгово-економічний інститут за спеціальністю «Економіка торгівлі». Ректор Вінницького кооперативного інституту та віцепрезидент Вінницької обласної федерації важкої атлетики.

Округ № 13 – Максименко Юрій Володимирович

Вінничанин, закінчив Національний аграрний університет за спеціальністю «Вчений-агроном» та Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Специфічні категорії/адміністративний менеджмент». Голова громадського об’єднання «СХІД-ЗАХІД».

Округ № 14 – Борзова Ірина Наумівна

Вінничанка, закінчила Вінницький державний аграрний університет за спеціальністю «Менеджер-економіст». Підприємець, голова й засновниця Благодійного фонду та ГО «Всеукраїнське об'єднання Розвиток».

Округ № 15 – Пращук Віталій Юрійович

Вінничанин, закінчив Харківський економіко-правовий університет за спеціальністю «Правознавство» та Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління». Учасник бойових дій на території Донецької та Луганської областей.

Читайте такожВ округах масово реєструються кандидати-клони "Слуги народу" - КВУ

Округ № 16 – Томляк Таїса Сергіївна

Вінничанка, закінчила Вінницький технологічно-промисловий коледж і Київський університет права Національної академії наук України за спеціальністю «Правознавство». Адвокат та бере активну участь у діяльності Громадської організації «Рух дієвих демократів».

Округ № 17 – Коваль Олександр Леонідович

Вінничанин, закінчив Вінницький державний технічний університет за спеціальністю «Інженер-механік». Має великий досвід менеджменту. Був довіреною особою кандидата в Президенти України Володимира Зеленського на виборах у 2019 році.

Округ № 18 – Довгань Павло Олегович

Вінничанин, закінчив Вінницький національний аграрний університет за спеціальностями «Облік та оподаткування» і «Менеджер підприємств, установ, організацій та їхніх підрозділів». Заступник директора з науково-дослідної роботи в науково-дослідному господарстві «Агрономічне». Голова комітету із соціальних питань Студентської ради Вінниччини.

Кандидати в одномандатних округах Житомирської області

Округ № 62 – Герасименко Ігор Леонідович

Житомирянин, закінчив Одеський інститут Сухопутних військ за спеціальністю «Бойове застосування та управління діями аеромобільних підрозділів». Командир 5-ї батальйонної тактичної групи 81-ї окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ. Герой України.

Округ № 63 – Кицак Богдан Вікторович

Житомирянин, закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Історія», кандидат історичних наук, викладач у Бердичівському педагогічному коледжі.

Округ № 64 – Сігачов Вячеслав Валерійович

Житомирянин, закінчив НТУУ «Київський політехнічний інститут» за спеціальністю «Інженер-металург», Житомирський державний технологічний університет за спеціальністю «Облік і аудит» та НПУ ім. М. П. Драгоманова за спеціальністю «Вчитель історії та суспільствознавства». Працює вчителем у Коростенській загальноосвітній школі № 9. Учасник АТО.

Читайте такожУ "Голосі" відповіли "Слузі народу" щодо можливого "об’єднання" в новій Раді

Округ № 65 – Костюк Дмитро Сергійович

Житомирянин, отримав освіту в Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка на історичному факультеті. Журналіст на телеканалі «Еспресо».

Округ № 66 – Грищенко Тетяна Миколаївна

Житомирянка, закінчила Малинський лісотехнічний коледж за спеціальністю «Бухгалтер». Член громадської освітньої організації «Свічадо».

Округ № 67 – Кузьміних Сергій Володимирович

Житомирянин, закінчив Житомирський військовий інститут ім. С. П. Корольова за спеціальністю «Інженер-системотехнік». Підприємець та голова Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд братів Кузьміних».

Список кандидатів в одномандатних округах Закарпатської області

Округ №68 – Пекарь Олександр Вікторович

Закарпатець, здобув дві спеціальності у Львівському національному аграрному університеті: «Архітектор» та «Землевпорядник», закінчив Львівський національний політехнічний університет за спеціальністю «Архітектор». Менеджер з управління об’єктами інфраструктури.

Округ №69 – Токар Едгар Володимирович

Закарпатець, закінчив Київський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство». Є членом виконавчого комітету Лалівської сільської ради Мукачівського району.

Округ №70 – Лаба Михайло Михайлович

Закарпатець, закінчив Ужгородський національний університет за спеціальністю «Правознавство». Голова Невицької сільської ради Ужгородського району, є президентом Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України».

Читайте такожЛідер "Слуги народу" розповів, як формуватиметься їх список кандидатів у нардепи

Округ №71 – Грабар Сергій Володимирович

Закарпатець, закінчив Державну академію статистики, обліку та аудиту Держкомстату України за спеціальністю «Економіка та підприємництво». Також здобув освіту в Київському університеті права Національної академії наук за спеціальністю «Правознавство». Приватний підприємець.

Округ №72 – Носа Вадим Іванович

Закарпатець, закінчив Львівський національний лісотехнічний університет за спеціальністю «Інформаційні технології проєктування». Працював викладачем дисципліни «Комп’ютерні науки» в Закарпатському машинобудівному технікумі.

Округ №73 – Маргітич Іван Володимирович

Закарпатець, отримав диплом Ужгородського національного університету за спеціальністю «Економіка підприємства» та у Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Приватний підприємець.

Список кандидатів в одномандатних округах Чернівецької області

Округ №201 – Лис Олена Георгіївна

Має спеціальність «Вчитель початкових класів, практичний психолог», що отримала у Чернівецькому національному університеті. Вчитель початкових класів НУШ у Чернівецькій гімназії №2 Чернівецької міської ради, СШ І ст.№35.

Округ №202 – Заремський Максим Валентинович

Навчався в Буковинському університеті, а також у Чернівецькому національному університеті ім. Ю.Федьковича за спеціальністю «Право». Начальник відділу планування, оперативного чергування, зв'язку та оповіщення Управління цивільного захисту населення Чернівецької обласної державної адміністрації. Громадський діяч – засновник низки фітнес-проектів та щорічного спортивного фестивалю.  

Читайте також"Слуга народу" зміцнила позиції, партія Вакарчука - на межі проходження до Ради — свіже опитування

Округ №203 – Мазурашу Георгій Георгійович

Закінчив Чернівецький механіко-технологічний технікум, потім – Чернівецький національний університет за спеціальністю «Державна служба». Раніше був членом виконкому Чернівецького обласного відділення Національного олімпійського комітету України. Директор Чернівецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», журналіст.   

Округ №204 – Божик Валерій Іванович

Закінчив Чернівецький національний університет за спеціальністю «Правознавство». Адвокат. Має великий досвід роботи на керівних виборних посадах в органах адвокатського самоврядування.

Список кандидатів в одномандатних округах Чернігівської області

Округ №205 – Семінський Олег Валерійович

Закінчив Івано-Франківський національний технічний університет нафти та газу за спеціальністю «Гірничий інженер з видобування нафти та газу». Директор будівельного підприємства.

Округ №206 – Поляков Антон Едуардович

Закінчив Чернігівський колегіум № 11. Приватний підприємець, голова ГО «Український центр протидії злочинності та корупції».

Округ №207 – Зуєв Максим Сергійович

Підприємець у сфері рекламно-інформаційних послуг.

Читайте такожУ партії Зеленського назвали своїх союзників і конкурентів у Раді

Округ №208 – Панченко Антон Олександрович

Закінчив Національний університет «Одеська юридична академія» за спеціальністю «Право». Приватний підприємець-аграрій. 

Округ №209 – Зуб Валерій Олексійович

Закінчив Полтавський медичний стоматологічний інститут. Генеральний директор КНП «Чернігівський медичний центр сучасної онкології», член правління асоціації онкологів України. 

Округ №210 – Пахомов Дмитро Анатолійович

Навчався в Національній академії управління на факультеті «Фінанси, банківська справа». Приватний підприємець.

Список кандидатів в одномандатних округах Запорізької області

Округ № 74 – Касай Геннадій Олександрович

Закінчив Запорізький державний машинобудівний інститут за спеціальністю «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні машини та обладнання», а також Запорізький національний технічний університет за спеціальністю «Фізичне виховання». Зараз генеральний директор Палацу спорту. 

Округ № 75 – Соха Роман Васильович

Закінчив Запорізьку державну інженерну академію, потім – Запорізький національний технічний університет за спеціальністю «Фінанси». Працював на керівних посадах у фінансових установах.  

Округ № 76 – Шевченко Євгеній Володимирович

Має кваліфікацію юриста, яку здобув у Інституті права ім. В. Сташиса. Підприємець. 

Округ № 77 – Штепа Сергій Сергійович

Закінчив Запорізький національний університет за спеціальністю «Видавнича справа та редагування». Працював позаштатним кореспондентом і фотографом у декількох друкованих виданнях. 

Читайте такожЗ’явився повний список кандидатів в нардепи від "Слуги Народу"

Округ № 78 – Боговін Віталій Вікторович

Закінчив Дніпровський державний аграрно-економічний університет, факультет ветеринарної медицини. Зараз директор приватного підприємства, що займається дистрибуцією насіння та засобів захисту рослин. 

Округ № 79 – Яцик Юлія Григорівна

Здобула кваліфікацію спеціаліста з міжнародної економіки та господарського і корпоративного права у Європейському університеті фінансів, інформаційних систем, менеджменту та бізнесу, а також кваліфікацію спеціаліста з кримінального права у Запорізькому юридичному інституті МВС України. Зараз керуюча адвокатським бюро. 

Округ № 80 – Гладкий Дмитро Вікторович

Закінчив юридичний факультет Запорізького національного університету. Директор адвокатського об’єднання. Зараз є головою відділення ВГО «Асоціація правників України» в Запорізькій області. 

Округ № 81 – Мельник Павло Вікторович

Навчався на факультеті іноземної філології Запорізького національного університету та здобув кваліфікацію магістра філології, перекладача. Пізніше отримав другу вищу освіту та здобув кваліфікацію викладача університетів та інших закладів вищої оствіти. PR-директор Благодійного фонду «Алкоголь СТОП». Нагороджений грамотами Запорізької міської ради за активну громадську діяльність. 

Округ № 82 – Нікітіна Марина Вікторівна

Закінчила класичний приватний університет за спеціальністю правознавство. Юрист.

Кандидати в одномандатних округах Миколаївської області

Округ № 127 – Пасічний Олександр Станіславович

Закінчив Український державний морський технічний університет за спеціальністю «Інженер-механік». Приватний підприємець. Зараз активно займається благодійною та волонтерською діяльністю та головує у Федерації футболу Миколаївської області.

Округ № 128 – Гайду Олександр Васильович

Закінчив Одеський державний економічний університет за спеціальністю «Менеджмент та підприємництво» та Одеський національний університет ім. І.І. Мечнікова за спеціальністю «Правознавство». Виконавчий директор промислового підприємства.

Округ № 129 – Копитін Ігор Володимирович

Закінчив Одеський національний університет імені І.І. Мечнікова за спеціальністю «Правознавство». Зараз – керівник міжнародного бізнесу з торгівлі автозапчастинами для дизельних авто.

Читайте такожЩе один кандидат зі списку "Слуги народу" передумав йти до Ради

Округ № 130 – Негулевський Ігор Петрович

Закінчив приватний вищий навчальний заклад «Європейський університет» за спеціальністю «Фінанси». Директор промислового підприємства. 

Округ № 131 – Чорноморов Артем Олегович

Закінчив Київський національний авіаційний університет за спеціальністю «Менеджер з логістики». Підприємець у галузі навчання працівників агрокомпаній.

Округ №132 – Дирдін Максим Євгенович

Закінчив Національну академію державної податкової служби України за спеціальністю «Правознавство», є кандидатом юридичних наук. Адвокат, головний радник генерального директора акціонерного товариства. Займається волонтерською роботою з допомоги воїнам ООС.

Список кандидатів в одномандатних округах Кіровоградської області

Округ № 99 – Дануца Олександр Анатолійович

Закінчив Кіровоградський державний технічний університет за спеціальністю «Менеджмент організацій». Медіаменеджер, генеральний директор ТОВ «Прайм-Тайм», президент Благодійного фонду підтримки незалежної преси, а також керівник Кіровоградського обласного штабу кандидата в Президенти України Володимира Зеленського.

Округ № 100 – Мурдій Ігор Юрійович

Закінчив Кіровоградський національний технічний університет за спеціальністю «Інженер з підіймально-транспортних, будівельних, дорожніх, меліоративних, землерийних машин та обладнання», а також Харківський національний автомобільно-дорожній університет за спеціальністю «Будівництво доріг та аеродромів». Працює директором у компаніях, що спеціалізуються на дорожніх ремонтно-будівельних роботах.

Округ № 101 – Кузбит Юрій Михайлович

Закінчив юридичний факультет Прикарпатського університету імені Василя Стефаника. Директор адвокатської компанії та адвокат. Працював на керівних посадах у державних і комерційних компаніях.

Округ № 102 – Петрощук Артем Васильович

Закінчив юридичний факультет та кафедру військової юстиції Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Юрист, зараз здійснює адвокатську практику в складі адвокатського об’єднання. Раніше працював на керівних посадах в українських і міжнародних компаніях. Член Експертної ради Міністерства інфраструктури України.

Читайте такожЧверть українців під час виборів до Ради буде у відпустках - опитування

Округ № 103 – Воронько Олег Євгенович

Закінчив Вищу школу управління охороною праці в Катовіце за спеціальністю «Управління проєктами» та факультет менеджменту Національної металургійної академії України. Випускник Дніпропетровського хіміко-технологічного інституту, факультет технології високомолекулярних сполук. Підприємець та займається реалізацією проєктів в ІТ-сфері.

Список кандидатів в одномандатних округах Львівської області

Округ №115 – Шубка Катерина Павлівна

Закінчила юридичний факультет Львівського національного університету ім. І.Франка за спеціальністю «Правознавство». Адвокат, партнер в Адвокатському об’єднанні. За сумісництвом – заступник голови правління ПАТ «Львівський завод штучних алмазів і алмазного інструменту».

Округ № 116 – Мельник Ростислав Леонідович

Закінчив Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького за спеціальністю «Лікувальна справа». Голова правління будівельної корпорації та засновник Благодійного фонду.

Округ №117 – Фединяк Роман Анатолійович

Закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка за спеціальністю – історія. Підприємець в галузі юридичного аудиту первинної нерухомості та аналізу ринку інвестиційних пропозицій.

Округ №118 – Федецький Артем Андрійович

Закінчив Луцький інститут розвитку людини вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»» за спеціальністю «Маркетинг». Футболіст-професіонал футбольного клубу «Карпати», гравець Національної футбольної збірної.

Округ №119 – Кавецький Орест Юрійович

Закінчив факультет міжнародних відносин Львівського національного університету ім. Івана Франка. Засновник і директор підприємства з виробництва молочних продуктів.

Округ №120 – Голяк Леся Володимирівна

Закінчила Львівську комерційну академію за спеціальністю «Фінанси». Консультант з бухгалтерського обліку та оподаткування за національними та міжнародними стандартами обліку.

Читайте такожУ КСУ обґрунтували законність президентського указу про розпуск Ради: текст рішення

Округ №121 – Саламаха Орест Ігорович

Закінчив Національний університет «Львівська політехніка» за спеціальністю «Менеджмент – логістика», а також Львівський університет бізнесу та права за спеціальністю «Правознавство». Заступник директора з будівництва.

Округ №122 – Шумський Андрій Миколайович

Отримав спеціальність інженер-механік у Національному університеті «Львівська політехніка». Засновник і директор приватного підприємства.

Округ №123 – Квасецька Наталія Василівна

Навчалася у Тернопільському національному педагогічному університеті на фізико-математичному факультеті, потім – у Золочівському професійному ліцеї за спеціальністю «Соціальний працівник». Громадська активістка.

Округ №124 – Камельчук Юрій Олександрович

Закінчив факультет журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Бізнес-тренер, коуч з розвитку.

Округ №125 – Яворський Микола Миколайович

Навчався у Природничо-технічному ліцеї при Національному лісотехнічному університеті України за спеціальністю «Лісове господарство». Продовжує навчання у Львівському університеті бізнесу та права за спеціальністю «Журналістика». Директор будівельної компанії.

Округ №126 – Наконечний Володимир Михайлович

Закінчив Дрогобицький державний педагогічний університет імені І. Франка за спеціальністю «Вчитель історії та українознавства». Кандидат історичних наук. Навчався на факультеті журналістики та міжнародних відносин Київського університету культури за спеціальністю «Міжнародні відносини». Доцент кафедри міжнародних відносин Київського національного університету культури та мистецтв.

Список кандидатів в одномандатних округах Донецької області

Округ № 45 – Кюрджиєв Георгій Тимофійович

Закінчив юридичний факультет Донецького національного університету. Директор ПП «Елко». Раніше працював юрисконсультом у комерційних компаніях. 

Округ № 46 – Вощанов Родіон Ігорович

Закінчив економічний та юридичний факультети Київського Національного університету ім. Тараса Шевченка. Обіймав керівні посади у компаніях, спеціалізується на маркетингових технологіях. 

Округ № 47 – Патлачук Василь Никифорович

Закінчив Одеський державний університет ім. І.Мечникова за спеціальністю «Історик, викладач історії, археології та суспільствознавства», а також економічний факультет Інституту науково-педагогічної та виробничої інфраструктури у Слов’янську. Доцент кафедри теорії, історії права і держави і конституційного права Університету Державної фіскальної служби України. 

Округ № 48 – Васілі Євген Ігорович

Закінчив Донецький Національний технічний університет за спеціальністю «Якість, стандартизація та сертифікація». Підприємець, керує власним бізнесом у сфері громадського харчування. 

Округ № 49 – Сівохо Сергій Анатолійович

Закінчив Донецький інститут підприємництва за спеціальністю «Менеджмент організацій» і металургійний факультет Донецького політехнічного інституту. Креативний продюсер ТОВ «Квартал 95». Був творчим директором українських телерадіокомпаній. Займається благодійною діяльністю.  

Округ № 50 – Романцова Тетяна Володимирівна

Закінчила юридичний факультет Донецького інституту Внутрішніх справ МВС України і Донецький національний університет ім. Василя Стуса за спеціальністю «Облік та аудит». Адвокат. Керівник проекту «Соціальний правовий центр» – надання безкоштовних юридичних консультацій громадянам.

Округ № 51 – Радченко Дмитро Андрійович

Закінчив факультет менеджменту організацій та адміністрування Донецького національного університету ім. Василя Стуса. Підприємець. Займався волонтерською діяльністю з організації проектів школи «Оксфорд клас».

Округ № 52 – Губа Сергій Васильович

Закінчив економічний факультет Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. Туган-Барановського та факультет менеджменту Донецького державного університету управління. Комерційний директор ТОВ «Торговий дім «ТОРГ СІТІ».

Округ № 57 – Салгалов Вячеслав Сергійович

Закінчив Бердянський університет менеджменту і бізнесу за спеціальністю «Менеджмент організацій». Навчається на юридичному факультеті  Харківського національного університету внутрішніх справ. Голова Талаківської селищної ради.

Округ № 58 – Романюк Віктор Валерійович

Закінчив Харківський національний аграрний університет імені В. Докучаєва за спеціальністю «Агрономія». Підприємець. Спеціалізується на розробці та впровадженні програмного забезпечення для оптимізації роботи банківських установ та впровадженні біометричних систем контролю доступу та розрахунку робочого часу на підприємствах.

Округ № 59 – Цибань Наталія Володимирівна

Закінчила юридичний факультет Донецького Національного університету. Юрист. Заступник директора ТОВ «Укрхімпромторг». Працювала на керівних посадах у компаніях. 

Округ № 60 – Безуглий Олександр Миколайович

Закінчив Донецький державний медичний університет ім. М. Горького за спеціальністю «Лікувальна справа», а також Донецький державний університет управління за спеціальністю «Менеджер-економіст». Працював головним лікарем у Волноваській ЦРЛ.

Список кандидатів в одномандатних округах Луганській області

Округ № 105 – Кобзар Сергій Олегович

Закінчив Донбаський державний технічний університет за спеціальністю «Менеджмент» і паралельно – Східноукраїнський національний університет імені В. Даля за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». Директор селянського фермерського господарства.

Округ № 106 – Кузнєцов Олексій Олександрович

Закінчив Східноукраїнський національний університет імені В. Даля, факультет «Економіка та підприємництво». Кандидат економічних наук. Підприємець.

Округ № 107 – Сорокін Олександр Олексійович

Отримав диплом Луганського державного медичного університету за спеціальністю «Лікувальна справа». Тривалий час працював лікарем та призначений на посаду начальника управління охорони здоров’я Сєверодонецької міської ради. 

Округ № 112 – Місінкевич Ярослав Петрович

Закінчив Східноукраїнський університет імені В. Даля за спеціальністю «Обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів». Керівник регіонального підрозділу приватної компанії. 

Округ № 113 – Сліпець Віта Володимирівна

Закінчила Луганський державний педагогічний інститут Східноукраїнського університету за спеціальністю «Російська мова та література середньої школи». Голова Сватівської районної ради, засновниця Благодійного фонду Віти Сліпець та фонду «Білий голуб».

Округ № 114 – Мойсєєв Максим Сергійович

Закінчив Донбаський державний технічний університет за спеціальностями «Металургія чорних металів» та «Економіка підприємства». Підприємець.

Список кандидатів в одномандатних округах Київської області

Округ № 90 – Нестерчук Юрій Вікторович

Закінчив Київський технікум радянської торгівлі за спеціальністю «Товарознавець». Навчається в Білоцерківському національному аграрному університеті за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Займається підприємницькою діяльністю у транспортній сфері.

Округ № 91 – Дунда Олег Андрійович

Закінчив Державний інститут підвищення кваліфікації та перепідготовки керівних кадрів і спеціалістів металургійного комплексу за спеціальністю «Фінанси». Директор будівельної компанії.

Округ № 92 – Колюх Валерій Вікторович

Закінчив філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Політологія» та аспірантуру на кафедрі політичних наук. Також здобув освіту у Київському університеті права НАН України за спеціальністю «Правознавство». Доктор політичних наук, професор кафедри політичних наук Київського національного університету імені Т. Шевченка.

Округ № 93 – Скороход Анна Костянтинівна

Закінчила Київський національний університет культури і мистецтв за спеціальністю «Тележурналіст, диктор і ведучий телепрограм», а також Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «Правознавство». Заступник директора з організаційно-правових питань на будівельному комбінаті.

Округ № 94 – Дубінський Олександр Анатолійович

Закінчив Київський політехнічний інститут, приладобудівний факультет за спеціальністю «Інженер-електрик», а також Національний університет харчових технологій за спеціальністю «Бухгалтерський облік, фінанси та аудит». Ведучий і продюсер програм телеканалу «1+1», блогер.

Округ № 95 – Горобець Олександр Сергійович

Закінчив Київський національний економічний університет за спеціальністю «Фінанси», Національну академію державного управління при Президентові України. Доктор філософії в галузі держуправління. Заступник директора у будівельній компанії.

Округ № 96 – Василевська-Смаглюк Ольга Михайлівна

Закінчила Київський міжнародний університет за фахом «Журналістика», а також Національну академію статистики, обліку та аудиту, спеціалізація «Бухгалтерський облік». Навчається в аспірантурі цієї академії. Спеціальний кореспондент, журналіст-розслідувач каналу «1+1».

Округ № 97 – Галушко Микола Леонідович

Закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «Правознавство» та Інститут вищої кваліфікації при Київському торговельно-економічному університеті за спеціальністю «Економіка». Директор охоронної компанії.

Округ 98 – Бунін Сергій Валерійович

Закінчив Український транспортний університет за спеціальністю «Інженер-механік» і Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Правознавство». Директор торговельного підприємства.

Список кандидатів в одномандатних округах Івано–Франківської області

№ 83 – Сторожук Андрій Леонідович

№ 84 – Фріс Ігор Павлович

№85 – Прощук Едуард Петрович

№ 86 – Матусевич Олександр Борисович

№ 87 – Андрійович Зіновій Мирославович

№ 88 – Шевченко Андрій Леонідович

№ 89 – Тимофійчук Володимир Ярославович

Список кандидатів в одномандатних округах міста Києва

№ 211 – Юрченко Олександр Миколайович

№ 212 – Перебийніс Максим Вікторович

№ 213 – Дубнов Артем Васильович

№ 214 – Швець Сергій Федорович

№ 215 – Яременко Богдан Васильович

№ 216 – Забуранна Леся Валентинівна

№ 217 – Безугла Мар’яна Володимирівна

№ 218 – Гурін Дмитро Олександрович

№ 219 – Тищенко Микола Миколайович

№ 220 – Бондар Ганна Вячеславівна

№ 221 – Пуртова Анна Анатоліївна

№ 222 – Грищук Роман Павлович

№ 223 – Буймістер Людмила Анатоліївна

Список кандидатів в одномандатних округах Одеської області

№ 133 – Дмитрук Артем Геннадійович

№ 134 – Колєв Олег Вікторович

№ 135 – Леонов Олексій Олександрович

№ 136 – Горенюк Олександр Олександрович

№ 137 – Муконін Олександр Вікторович

№ 138 – Чернявський Степан Миколайович

№ 139 – Васильковський Ігор Ігорович

№ 140 – Колебошин Сергій Валерійович

№ 141 – Ткаченко Олександр Миколайович

№ 142 – Плохой Руслан Ігорович

№ 143 – Куртєв Віктор Владиславович

Список кандидатів в одномандатних округах Полтавської області

№ 144 – Нальотов Дмитро Олександрович

№ 145 – Боблях Андрій Ростиславович

№ 146 – Урін Фелікс Олександрович

№ 147 – Дудник Сергій Сергійович

№ 148 – Ляшенко Анастасія Олексіївна

№ 149 – Касай Костянтин Іванович

№ 150 – Мовчан Олексій Васильович

№ 151 – Березін Максим Юрійович

Список кандидатів в одномандатних округах Рівненської області

№ 152 – Ковальчук Олександр Володимирович

№ 153 – Іванісов Роман Валерійович

№ 154 – Аліксійчук Олександр Васильович

№ 155 – Рашовський Володимир Володимирович

№ 156 – Литвиненко Сергій Анатолійович

Список кандидатів в одномандатних округах Сумської області

№ 157 – Рябуха Тетяна Василівна

№ 158 – Васильєв Ігор Сергійович

№ 159 – Шевченко Дмитро Станіславович

№ 160 – Сахнюк Тетяна Володимирівна

№ 161 – Гузенко Максим Васильович

№ 162 – Задорожній Микола Миколайович

Список кандидатів в одномандатних округах Тернопільської області

№ 163 – Богданець Андрій Володимирович

№ 164 – Василів Ігор Володимирович

№ 165 – Кісілевич Володимир Володимирович

№ 166 – Сопель Ігор Михайлович

№ 167 – Гевко Володимир Леонідович

Список кандидатів в одномандатних округах Харківської області

№ 168 – Мезенцева Марія Сергіївна

№ 169 – Куницький Олександр Олегович

№ 170 – Одарченко Андрій Миколайович

№ 171 – Кінзбурська Вікторія Олександрівна

№ 172 – Здебський Юрій Вікторович

№ 173 – Бакумов Олександр Сергійович

№ 174 – Алєксєйчук Вікторія Іванівна

№ 175 – Пивоваров Євген Павлович

№ 176 – Счисльонок Олександр Васильович

№ 177 – Любота Дмитро Валерійович

№ 178 – Літвінов Олександр Миколайович

№ 179 – Кучер Олексій Володимирович

№ 180 – Красов Олексій Ігорович

№ 181 – Микиша Дмитро Сергійович

Список кандидатів в одномандатних округах Херсонської області

№ 182 – Павліш Павло Васильович

№ 183 – Вагнєр Вікторія Олександрівна

№ 184 – Репілевський Данило Едуардович

№ 185 – Іванов Володимир Ілліч

№ 186 – Ковальов Олексій Іванович

Список кандидатів в одномандатних округах Хмельницької області

№ 187 – Стефанчук Микола Олексійович

№ 188 – Бочкарьова Оксана Валеріївна

№ 189 – Копанчук Олена Євгенівна

№ 190 – Жмеренецький Олексій Сергійович

№ 191 – Потапова Марина Валеріївна

№ 192 – Гуменюк Василь Васильович

№ 193 – Марчук Ігор Петрович

Список кандидатів в одномандатних округах Дніпропетровської області

№ 24 - Дмитро Кисилевський;

№ 25 - Максим Бужанський;

№ 26 - Кирило Нестеренко;

№ 27 - В'ячеслав Медяник;

№ 28 - Юрій Місягін;

№ 29 - Сергій Демченко;

№ 30 - Ганна Лічман;

№ 31 - Володимир Захарченко;

№ 32 - Олена Криворучкіна;

№ 33 - Юрій Корявченков;

№ 34 - Дмитро Чорний;

№ 35 - Денис Герман;

№ 36 - Роман Каптелов;

№ 37 - Ігор Фартушний;

№ 38 - Владислав Бородін;

№ 39 - Сергій Северін;

№ 40 - Олександр Трухін.

Список кандидатів в одномандатних округах Волинської області

№ 19 - Назар Мисковець;

№ 20 - В'ячеслав Рубльов;

№ 21 - Андрій Лев;

№ 22 - Сергій Пісачук;

№ 23 - Максим Приймачук.