facebook.com/sluganarodu.official/

На 100 окрузі Кіровоградської області серед виборців поширюють одночасно три фейкові "соціологічні дослідження". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив кандидат у народні депутати від ПП "Слуга Народу" Ігор Мурдій. 

"Листівки, що у дописі, роздають людям на вулицях у Бобринецькому, Новоукраїнському, Компаніївському та можливо інших районах нашого округу. А скрін, що також у дописі, ширять окремі місцеві ЗМІ. Цифри - на будь-який смак...", - написав він.

Мурдій заявив, що засуджує такі методи агітації, вважає це прямим обманом та знущанням над виборцями.

Відео дня

"До листівки, яка "надала мені перевагу", ані я особисто, ані мій штаб немає жодного відношення", - наголосив кандидат, а її появу назвав спробою дискредитації.

"Її (листівки - ред.) появу з брендуванням компанії "Рейтинг" я розцінюю як спробу опонентів просто дискредитувати мене. Попри "красиву цифру", яку мені тут намалювали, було очевидно, що відома та поважна соціологічна група "Рейтинг" буде її обов'язково спростовувати, адже такого дослідження, вочевидь, не проводила.

Наш штаб з приводу всіх цих папірців зараз реєструє заяви у поліції", - повідомив Мурдій.

Він також закликав виборців перевіряти джерела рейтингів, які їм пропонують та голосувати, "виходячи не з листочків, а з власних переконань".

Нагадаємо, у групі "Рейтинг" вже заявили, що не проводили дослідження електоральних настроїв громадян у 100 окрузі Кіровоградської області.