Партія впевнено виривається в лідери / фото прес-служба "За майбутнє"

Політична партія "За Майбутнє" є одним з лідерів виборчих перегонів з місцевих виборів одразу в декількох областях України.

Про це свідчать дані опитування Соціологічної групи "Рейтинг", проведеного у вересні.

Зокрема, на Волині політсила впевнено лідирує у партійному рейтингу до обласної ради. Підтримати "За майбутнє" готові 37,8% опитаних жителів регіону, які визначилися зі своїм вибором і мають намір голосувати. Цей показник втричі перевищує рейтинг провладної "Слуги народу", за яку висловилися 12% респондентів. Партійну трійку Волині замикає "Європейська солідарність" з рейтингом 11,7%.

Відео дня
Результати опитування на Волині

Серед місцевих політиків жителі Волині найбільш позитивно оцінили представників партії "За майбутнє" Ігоря Палицю та Ігоря Поліщука.

В Івано-Франківській області до трійки лідерів, за даними "Рейтингу", увійшли "Свобода", "За майбутнє" та " Батьківщина". Їх готові підтримати відповідно 22%, 19,2% та 14,7% опитаних соціологами жителів регіону. Найбільш популярними політиками у прикарпатців є Руслан Марцінків (мер Івано-Франківська) та Олександр Шевченко ("За майбутнє").

Політичні уподобання жителів Прикарпаття

На Черкащині найбільшу підтримку виборців може отримати також "За майбутнє". Соціологи кажуть, що рейтинг цієї політсили в регіоні зараз тримається на рівні 21,5%. Далі йдуть "Слуга народу" (20,5%) і "Батьківщина" (12,1%). Найбільш рейтинговими політиками серед жителів Черкаської області є Анатолій Бондаренко та Антон Яценко, обидва представляють "За майбутнє".

Електоральні настрої черкащан

Що стосується політичних уподобань жителів столичного регіону, то вони, за даними соціологів, найбільш різнобічні. Нині лідерство утримує "Слуга народу" (25,4% опитаних, які визначилися з вибором і будуть голосувати). Далі йдуть "Батьківщина", "Євросолідарність", ОПЗЖ і "За майбутнє". Найбільш рейтинговим політиком у Київській області є Олександр Дубінський ("Слуга народу").

Партійні рейтинги в Київській області