Федерація футболу України висловила вдячність Харківській міській раді за організацію та проведення на високому рівні офіційного візиту до Харкова делегації УЄФА на чолі з генеральним секретарем Девідом ТЕЙЛОРОМ, який відбувся 3 лютого.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Харківської міськради, про це йдеться у листі президента ФФУ Григорія СУРКІСА на ім’я Харківського міського голови Михайла ДОБКІНА.

В ході огляду аеропорту, залізничного вокзалу, місця для розміщення офіційних фан-зон, а також ознайомлення з ходом робіт на стадіоні, зазначається у листі, фахівці УЄФА змогли переконатися, що підготовка об`єктів виконується відповідно до запланованих графіків і знаходиться під постійним контролем спеціалістів міста.

Відео дня

”Цей візит дав змогу УЄФА ще раз переконатися у бажанні та готовності Харкова прийняти у себе фінальну частину чемпіонату Європи 2012 року з футболу та організації робіт, за оцінками керівництва УЄФА, на високому рівні незважаючи на стислі терміни їх проведення”, - йдеться у посланні.

Особливу подяку за професіоналізм та якісну організацію візиту керівництво ФФУ висловило заступнику міського голови-директору департаменту Віктору ХРИСТОЄВУ та начальнику управління з підготовки ЄВРО-2012 Харківської міської ради Володимиру ГРОМОВУ.