Фахівці медичної мережі «Добробут» кажуть: онкологія - не вирок, а точна і своєчасна діагностика - єдиний шлях до успішного лікування.

Основна причина високої смертності від онкологічних захворювань в Україні - несвоєчасне виявлення хвороби. При цьому успіх лікування на ранніх стадіях - більше 90%. Рік тому, відкриваючи своє онкологічне відділення, «Добробут» взяв на себе непросту задачу - змінити ставлення людей до цього захворювання і на практиці довести, що рання діагностика подовжує життя.

«Для раннього виявлення онкологічних захворювань регулярно проводять ряд діагностичних заходів, так званий скринінг. Скринінг - це виявлення онкологічних захворювань в загальній популяції здорового населення і проходити його повинна кожна людина в певний період свого життя. Наприклад, в країнах, де скринінги були впроваджені в обов'язкові програми профілактичного огляду, збільшилась кількість успішного лікування раку шийки матки, раку молочної залози, раку товстої кишки і легенів», - розповів Кирило Бурмич, онко-хірург, заступник головного лікаря медичного центру" Добробут ".

Об'єднання з клінікою «Онко Консалтинг Центр» розширює можливості пацієнтів в отриманні якісної діагностики. Тепер в арсеналі Клінічного центру Онкології  "Добробут"  сучасне діагностичне обладнання експертного класу для проведення 36 видів різних обстежень.

Наприклад, тут є єдиний в Україні новітній МРТ апарат TOSHIBA Vantage Titan 1.5T, який, завдяки своїй конструкції, дозволяє проводити діагностику людині масою тіла до 200 кг. А також комп'ютерний томограф TOSHIBA Aquilion One, за допомогою якого лікар, при проведенні дослідження, отримує 640 зрізів зображення анатомічного об'єкта з товщиною зрізу 0,5 мм, завдяки чому можна виявити навіть мінімальні зміни в організмі.

На базі Клінічного центру Онкології  "Добробут" будуть проводитися і інші сучасні діагностичні процедури, такі як мамографія, УЗД, відеоцістоскопія і Fusion біопсія під УЗД / КТ контролем.

Також в «Добробуті» проводять міждисциплінарні онкологічні лікарські комісії (консиліуми). «Добробут» - один з небагатьох медичних центрів в Україні, де впроваджена така практика. Навіть у світовій практиці мультидисциплінарні комісії - рідкість, в той час як для "Добробуту" - це обов'язковий золотий стандарт.

Мультидисциплінарна комісія надає консультативний висновок провідних фахівців країни в розробці персональної тактики лікування. А також, тільки консиліум, а не хірург, вирішує чи потрібна пацієнту операція. Кожен онко-пацієнт "Добробуту», незалежно від стадії захворювання, проходить онкологічний консиліум для вибору найкращих опцій лікування. Це дозволяє значно заощадити кошти і не витратити марно час.

Команда фахівців вищого рівня і потужна діагностична база - єдині правильні інвестиції, вважають у "Добробуті". А завдяки інвестиційному партнерству з "Онко Консалтинг Центром", медичний центр "Добробут" зможе забезпечити максимально високий рівень діагностики і лікування пацієнтів в Україні.

Пройдіть тест, спеціально розроблений онкологами Клінічного центру Онкології  «Добробут», на визначення схильності до онкозахворювань та групи ризиків.