Сергій Надал / фото ternopil.te.ua

У міського голови Тернополя Сергія Надала виявили коронавірус.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Надал повідомив сьогодні вранці на своїй сторінці в «Фейсбуці».

«Тернополяни, друзі. Мушу вам розповісти неприємну новину. Отримав результати тесту на COVID-19. Тест підтвердив цю хворобу», – написав мер.

Відео дня

Він розповів, що з симптомів відчув лише неприємний біль в горлі і якби не тестування, яке він регулярно проходить з іншими чиновниками міської ради, то навіть би не здогадався, що захворів.

«Загальний стан нормальний. Перебуваю у постійному контакті зі спеціалістами, повідомив свого сімейного лікаря. Переходжу на самоізоляцію і режим роботи з дому. Потреби в госпіталізації немає. Протягом найближчих двох тижнів планую працювати з дому у режимі жорсткої самоізоляції. Мобільний зв’язок і Інтернет, на щастя, дозволяють бути в курсі всіх справ і дистанційно бути в контакті з моєю командою», – написав Надал.

Він також повідомив, що окрім нього у жодного із заступників чи керівників комунальних установ і управлінь міськради коронавірусу наразі не виявили.

Нагадаємо, 22 серпня коронавірус підтвердили у голови ТОДА Володимира Труша.

24 та 28 серпня у місті проходили масові заходи з нагоди Дня Незалежності та Дня міста, що викликало несприйняття багатьох тернополян, адже кількість інфікованих у місті постійно зростала і Тернопіль з 24 серпня був внесений до «помаранчевої» зони небезпеки.