Усі четверо дітей відвідують один і той самий дошкільний заклад / фото - УНІАН

У дитсадку в Чернігівській області отруїлися четверо дітей: три хлопчика та одна дівчинка. Усі вони поскаржились на біль у животі та нудоту. Дітей госпіталізували.

Про це УНІАН повідомили в Головному управлінні Нацполіції в області.

Зазначається, що повідомлення про отруєння дітей 2015-2018 років народження надійшло до поліції 21 серпня. Трьом хлопчикам та одній дівчинці стало зле ввечері напередодні. Дітей доставили до лікарні. Вони скаржились на нудоту та біль у животі.

Відео дня

Попередньо встановлено, що усі четверо дітей відвідують один і той самий дошкільний заклад у Менській територіальній громаді.

Читайте такожВ Україні за минулу добу проти COVID-19 вакцинувалися 66 173 людиниНа місце виїжджали слідчо-оперативна група Корюківського районного відділу поліції та фахівці державної установи "Чернігівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України".

Правоохоронці відкрили провадження за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням). Таке правопорушення карається штрафом, арештом на строк до шести місяців, обмеженням або позбавленням волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що у Чернівецькій області масове весілля закінчилося спалахом COVID-19: кисень знадобився десяткам гостей.

Також Вас можуть зацікавити новини: