Чому хочеться в туалет під час сексу / фото ua.depositphotos.com

Багато жінок побоюються "протікання" під час сексу, і це тільки наша біда, тому що чоловіки наділені фізіологічним механізмом, який не дозволяє їм помочитися під час ерекції.

Приблизно у 60% жінок, які страждають різним ступенем нетримання (наприклад, під час кашлю або чхання), виділяється сеча під час статевого акту, пише Cosmo.

Є ймовірність, що те, що ти приймаєш за сечу, нею не є. Досі ця тема обговорюється в науковому середовищі (не надто активно, тому що знайти учасниць експериментів не так і просто): одні науковці впевнені, що рідина, яка виділяється, все-таки сеча, інші ж відстоюють позицію, що це рідина із залоз Скіна.

Відео дня

Читайте такожНазвано найнебезпечніші місця для сексу

Можливі причини

Ну, почнемо з того, що ти могла забути сходити в туалет перед сексом. Під час сексуальної стимуляції член або пальці можуть так чи інакше натиснути на сечовий міхур і викликати бажання негайно його спорожнити.

Якщо ж ти сходила в туалет, а дискомфортне відчуття не проходить, спробуйте іншу позу. Сечовий міхур може "зреагувати" на активні поштовхи.

Проблему деколи викликає лубрикант — можливо, саме таким чином у тебе виявляється алергічна реакція? Свербіж в області сечівника можна легко прийняти за бажання сходити в туалет.

Ти не хочеш в туалет

Це не джедайське навіювання магістра Йоди. Насправді деякі жінки описують відчуття наближення оргазму саме як нестерпне бажання помочитися. Від страху, що це станеться, вони так сильно напружуються, що "втрачають", власне, сам пік задоволення. Британські науковці довели: чим більше ти думаєш, як би не впісятися під час сексу, тим менше у тебе шансів на оргазм.

Спробуй розслабитися. Сходи в туалет заздалегідь, щоб твій сечовий міхур був порожній і не знайшлося причин для занепокоєння. Можливо, ти на межі того, щоб випробувати один із найбільш запаморочливих оргазмів у своєму житті.

А якщо ні? Не страшно. Чесне слово, під час сексу відбувається обмін рідинами, і навряд чи твій партнер буде шокований від невеликого конфузу. Ти не залишишся лежати в калюжі, швидше за все, виділиться всього кілька крапель, що пройде непоміченим.

Стресове нетримання сечі

Це нетримання виникає, коли підвищується внутрішньочеревний тиск: ти піднімаєш тяжкості, активно займаєшся спортом або... займаєшся сексом.

Причин може бути декілька:

  • вагітність і пологи;
  • менопауза;
  • камені в сечовому міхурі;
  • надмірна вага;
  • інфекції сечовивідного каналу;
  • деякі препарати;
  • сильний стрес.

Але за великим рахунком у всьому винні слабкі м'язи тазового дна.

Що робити?

Добре, ми з'ясували, хто винен, але що робити? Крім медикаментозного лікування нам знадобляться старі добрі вправи Кегеля! Саме вони зміцнюють м'язи тазового дна.

На відміну від біцепсів м'язи тазу знайти не так вже просто. Зручний спосіб: перебуваючи в туалеті, перерви процес сечовипускання. Відчуваєш напругу? Це вони і є! Важливий момент: вправи Кегеля в цьому стані робити не можна – з'являться проблеми з сечовим міхуром.

Міцні м'язи тазового дна підтримують сечовий міхур і кишечник, і завдяки цьому після сечовипускання нічого не "підтікає".