Куркума має антиракові властивості / heaclub.ru

Лікарі британської організації, що досліджує проблеми лікування раку, назвали куркуму одним з потужних продуктів, що борються з раковими захворюваннями.

Представники Cancer Research UK заявили, що куркумін, який є її активним інгредієнтом, допомагає знизити ризик розвитку раку у людини, зупиняє ріст пухлини, передає medikforum.

За словами лікарів, спостереження показують, що в регіонах, чия кухня активно використовує цей продукт, немає високих показників онкології. Вчені підкреслюють, що"куркума відрізняється виключно високою концентрацією антиоксидантів".

Відео дня

Читайте такожЗверніть увагу на ноги: британські медики розповіли, як можна визначити небезпечний вид раку

Також медики розповіли про існуючі докази того, що за певних обставин куркумін діє як знищувач ракових клітин. Його пригнічуючий ефект щодо пухлинних клітин підтвердився в лабораторних умовах.

Однак ця здатність потребує додаткових досліджень. У свою чергу, виявлений антираковий ефект продукту ще не означає необхідності його вживання. Нераціональне і неадекватне використання будь-якого продукту може нашкодити організму і самопочуттю, куркума не є винятком.

Вас також можуть зацікавити новини: