false

У Німецькій клініці в Києві доступні ці нові методики лазерної корекції зору. Те, що було 30-40 років тому не просто революційним методом корекції зору, але справжнім дивом для багатьох пацієнтів, які знову отримали можливість чітко бачити без використання окулярів і лінз, поступово стало звичайним методом операційної корекції зору.

Зараз клініки лазерної корекції можна знайти усюди – швидкий та безболісний метод виправлення зору, якісно виконаний висококваліфікованими лікарями на сучасному обладнанні.

Хоча клінік лазерної корекції зараз дійсно досить багато, що є дуже позитивним фактором, оскільки це дає можливість отримати необхідну допомогу в корекції зору великій кількості пацієнтів, але технології йдуть постійно вперед і тільки найсучасніші клініки та великі медичні центри можуть дозволити собі змінювати постійно обладнання. що дуже дороге і давати пацієнтам найкраще і найновіше обладнання та технології, які природним чином просуваються вперед.

Відео дня

Насправді є безліч різних методик лазерної корекції. І для пацієнтів було б дуже корисно ознайомитися з цими різними методиками, з їх особливостями, а також з плюсами та мінусами застосування цих методик корекції зору для свого конкретного випадку, щоб можна було раціонально вибрати ту клініку та методику, яка найкраще буде відповідати потребам даного конкретного пацієнта.

Тим часом ми хотіли б підкреслити відмінність Німецької очної клініки, яка володіє найновішим обладнанням для лазерної корекції зору і відкрилася 22 серпня в самому серці старого Києва і що як зір після проведення лазерної корекції її новий лазер і методики дає нашим пацієнтам.

Йтиметься про два наші нові методи лазерної корекції зору - Genius Pro та Genius Plus. Ці методи засновані на найсучасніших технологіях та останніх розробках у галузі лазерної корекції. Ми називаємо їх "Технології 2023". Вони були розроблені та застосовуються у провідних клініках у Німеччині, а тепер будуть також використовуватися і у нас, у Німецькій клініці в Києві.

Технології Genius Pro та Genius Plus - це гарантія безпеки, точності операції, а також відсутність побічних ефектів та погіршення зору після проведення операції.

Методики Genius Pro та Genius Plus засновані на принципі застосування "холодного" лазера. Відмінність даних методик лазерної корекції від застосовуваних раніше у тому, що у традиційних методах лазерної корекції зору відбувається випаровування тканини рогівки ока, що зумовлює досить нагрівання тканин рогівки. Наслідком цього можуть бути трапляються після операції ефекти серпанку і розсіювання зору, що викликає порушення зору у пацієнтів.

Технологій Genius Pro та Genius Plus дозволяють запобігти цим негативним наслідкам. При використанні холодного лазера рогівка ока не нагрівається і ефекти серпанку і розсіювання, ефект "хейс" повністю відсутній у пацієнтів відсутні. Що дозволяє нерідко після лазерної корекції отримати зір вище за стандартну "одиницю".

Також застосування методів корекції Genius Pro та Genius Plus дозволяє уникнути ще однієї проблеми – так званого ефекту "Гало". Цей ефект порушення зору у пацієнтів після операції викликався тим, що лазери попередніх поколінь мали обмежений діаметр обробки зовнішньої оболонки ока – не більше 4 мм, і у пацієнтів із зіницями понад 4 мм обробка поверхні оболонки ока здійснювалася нерівно, а хвиля лазерної обробки мала форму хреста. . У зв'язку з чим такі пацієнти могли відчувати порушення зору у відновлювальному періоді та незначний дискомфорт після операції.

Сучасний лазер, що застосовується в методах корекції Genius Pro і Genius Plus, може обробляти нерівності по всій поверхні рогівки за допомогою вдосконаленої вбудованої програми сканування всі поверхні рогівки, а також функції крапки, яка направляє лазер не по хрестовій хвилі, а точково, саме у ті місця рогівки, де необхідно зробити зміни. При цьому загальний діаметр лазерної обробки становить тепер 8-9 мм, а не чотири, як раніше. Цей новий збільшений діаметр лазерної обробки значно перевищує розмір зіниці, тому ефект "Гало", що раніше часто зустрічається у пацієнтів, тепер повністю відсутній.

Точність лазерної корекції методами Genius Pro та Genius Plus забезпечується високотехнологічними системами стеження, що гарантують точне центрування круглих (або еліптичних) зон впливу над зіницею.

Ще однією перевагою використання методів Genius Pro і Genius Plus є також те, що вони дозволяють проводити операції в тому числі і на очах, пацієнтам яким відмовили у проведенні лазерної корекції в інших клініках через використання лазерів попередніх поколінь, а також товщини рогівки ока.

Із задоволенням бачимо, що у нас у Німецькій очній клініці всі пацієнти говорять про те, що ефект від лазерної корекції перевершив їх очікування.

Чекаємо на Вас для проведення лазерної корекції зору в Києві на найновішому лазері в Україні. Наш центр інформації та реєстрації детально відповість на всі Ваші запитання. 

Наш сайт klinika.ua