Фото: boston.com

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

«Протягом 16-20 червня до Ізмаїльської районної лікарні з попереднім діагнозом – гострий гастроентероколіт звернулося 432 особи (з них 269 дітей) місцевих мешканців м. Ізмаїл та с. Броска Ізмаїльського району», - йдеться у повідомленні.

Станом на 7:00 21 червня в медичних закладах Ізмаїла перебуває 186 осіб (з них 98 дітей), виписано (переведено на амбулаторне лікування) 248 осіб (з них 171 дитина).

Відео дня

«Підрозділами ДСНС облаштовано 55 койко-місць в школі №9 м. Ізмаїл на випадок ускладнення ситуації. Фахівцями СЕС здійснюється комплекс санітарно-епідеміологічних заходів. Попередня причина захворювання – споживання недоброякісної води», - наголошується у повідомленні.

Читайте такожМасове отруєння в Ізмаїлі: за ніч кількість госпіталізованих зросла, ринки досі закриті, а водойми охороняють прикордонники

Нагадаємо, напередодні повідомлялося про 405 постраждалих від отруєння. 19 червня мер Ізмаїла заявив, що причиною масового захворювання людей, за попередніми даними, стали збудники ротавірусної і норовирусної інфекцій, а також - кишкова паличка. Це сталося внаслідок фекального забруднення під час проливних дощів. За фактом масового отруєння людей в Ізмаїльському районі відкрито кримінальне провадження.