У Києві реконструюють 8 парків і скверів.

Як повідомили УНІАН у прес-службі КМДА, розпорядженням, підписаним головою КМДА Олександром Поповим, затверджено перелік об’єктів для проведення робіт із реконструкції столичних парків та скверів.

Замовником виконання проектних і будівельних робіт з реконструкції об’єктів визнано комунальне об’єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста «Київзеленбуд».

Відео дня

Так, запланована реконструкція скверу на вул. Васильківській, 43-47 у Голосіївському районі міста, у Деснянському районі буде здійснена реконструкція парків «Кіото» і «Молодіжний», а також паркової зони на проспекті Маяковського і площі Анкари.

Крім того, серед переліку об’єктів – реконструкція парку біля будинку культури та мистецтв мікрорайону ДВРЗ та паркової зони навколо озера Тельбін у Дніпровському районі.

Також реконструкції підлягає парк відпочинку в Оболонському районі біля озера Кирилівське (проспект Оболонський – вул. Богатирська). У найближчих планах – відремонтувати й упорядкувати парк «Інтернаціональний» (50-річчя Жовтня, вул. Тулузи).