Кількість госпіталізованих з харчовим отруєнням після весілля у Житомирській області зросла з 17 до 19 чоловік.
 
Про це кореспонденту УНІАН повідомила керівник прес-служби Управління ДСНС у Житомирській області Ірина Романюк.
 
За її словами, «сьогодні зранку стало відомо, що кількість госпіталізованих внаслідок отруєння на весіллі у Житомирській області вже зросла з 17 до 19 чоловік».
 
Як повідомляв УНІАН, вночі 12 серпня із с. Немирівці Ружинського району Житомирської області до інфекційного відділення центральної районної лікарні з ознаками харчового отруєння госпіталізовано 17 осіб, у тому числі дитину 2011 р.н.
 
Постраждалі святкували весілля на території приватного домогосподарства та вживали страви домашнього приготування.
 
Всього на святі було близько 200 осіб.
 
Станом ранок понеділка госпіталізовані перебувають у стані середнього ступеня важкості.
 
Фахівцями СЕС в осередку захворювання проводиться комплекс санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів. Причина захворювання встановлюється.
 
Подія перебуває під контролем Управління ДСНС у Житомирській області.