Довгожителі відкрили головний секрет щасливого життя / фото УНІАН

Жити без стресу і по життю бути добрим - цей урок слід засвоїти молодому поколінню, якщо воно хоче прожити довге життя.

Таку пораду дали 103-річна Анжеліна Торрісі і 101-річна Маргарет Ваккаро, пише FOX Business. "Вони повинні бути в гарному настрої, бути дуже добрими, співчутливими, бути вдячними за те, що вони мають, і просто бути... хорошими людьми", - сказала Торрісі, коли її запитали, яку пораду вона дала б молодому поколінню.

Якщо ви добрі, це "завжди повернеться до вас", - додала Торрісі. Жінка додала, що люди повинні намагатися "не турбуватися про дрібні неприємності життя".

Відео дня

"Люди піддають себе занадто великому стресу. Вони турбуються про речі, які для них не важливі... потрібно уникати стресу", - закликала вона і додала, що, щоб знизити стрес, важливо бути зайнятим, в іншому випадку в голову почнуть прихдити дурні думки.

Торрісі також вважає, що її довге і здорове життя пов'язане з активністю в молодості. "У нас не було ліфтів. Ми не користувалися транспортом. Ми йшли в школу пішки. Ми йшли до церкви. Я жила на верхньому поверсі. Ми піднялися по п'ять сходових прольотів", - сказала вона.

Ваккаро в свою чергу також підкреслила важливість бути зайнятим і допомагати іншим. "Те, що, на мою думку, зберігає здоров'я - це просто залишатися залученим", - сказала вона.

Її порада молодому поколінню: подивіться, які зміни ви можете внести. "Це дуже важливо", - сказала вона.

Інші новини про довголіття

Дослідники довголіття зібрали кілька головних звичок довгожителів, які можуть і вам допомогти продовжити життя. Дотримання цих досить простих і корисних правил, які виділяють дослідники, доступні кожному.

Вас також можуть зацікавити новини: