Лікарі склали перелік продуктів, які провокують напади болів, пов`язаних з артритом, подагрою. Результати опубліковані в журналі «NaturalNews».
•Пасльонові овочі (помідори, картопля, перець, баклажани). Вони містять речовину соланін. У деяких людей речовина провокує спалахи болю в суглобах і м`яких тканинах.
•Білкові продукти, що містять пурини (червоне м`ясо і субпродукти, молюски). Розпад пуринів веде до утворення сечової кислоти, що викликає подагру.
Відео дня
•Пшенична клейковина з високим ступенем переробки.
•Транс-жири. Вони містяться в більшості продуктів фаст-фуда.
•Добавки, штучні підсолоджувачі, консерванти.
Дослідження показали, що виключення цих продуктів з раціону покращує стан суглобів і м`язів.