Під час бігових тренувань навушники здатні самостійно визначати їх початок \ фото ua.depositphotos.com

Компанія Amazfit представила бездротові TWS-навушники PowerBuds Pro, наділені функціями контролю стану здоров'я користувача.

У продажу вони з'являться 15 липня, в США PowerBuds Pro будуть коштувати $150, а в країнах Європи новинку Amazfit запропонують за 130 євро.

Аксесуар отримав внутрішньоканальні датчики серцевого ритму PPG, який відстежує пульс під час тренування і попереджає про підвищення частоти серцебиття, а під час бігових тренувань навушники здатні самостійно визначати їх початок і запускати підрахунок часу і швидкості бігу, відстані, спалених калорій та інших параметрів. Синхронізувати отримані дані можна з популярними спортивними додатками на зразок RunKeeper.

Відео дня

Читайте такожВ Італії випробовують браслет для хворих на коронавірус, які лікуються вдома (відео)

Інноваційним рішенням став вбудований акселерометр, що фіксує кут нахилу шийних хребців людини. Якщо користувач Amazfit PowerBuds Pro довго знаходиться в одному положенні, навушники подають сигнал і пропонують змінити позу. Розробники заявляють, що це рішення допомагає зберегти поставу, уникнути головних болів і болю в шиї.

За захист слуху відповідають система активного шумозаглушення і контроль гучності відтвореного контенту, який, керуючись рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров'я, відправляє в додаток Zepp поради щодо оптимальної гучності і тривалості прослуховування контенту, передає kommersant.

За допомогою трьох вбудованих мікрофонів реалізована система активного шумозаглушення, здатна знижувати рівень зовнішнього шуму на величину до 40 дБ. Шумозаглушення працює в декількох режимах, оптимізованих для зниження шуму в умовах приміщень і транспорту, а також запропоновані спеціальний сценарій для тренувань і адаптивний режим шумозаглушення.

Без підзарядки Amazfit PowerBuds Pro здатні пропрацювати до дев'яти годин, а за допомогою зарядного футляра автономність навушників можна збільшити до 30 годин.

Вас також можуть зацікавити новини