Вчені з'ясували, що вітамін D здатний знизити ризик смерті від кронавірусу \ фото REUTERS

Співробітники Медичної школи Бостонського університету дійшли висновку, що достатній рівень вітаміну D знижує ризик зараження і смерті від коронавірусу.

Читайте такожВООЗ дозволила тестувати лікарські трави у боротьбі з коронавірусомЯк повідомляється в журналі PLOS ONE, такий висновок вони зробили, провівши аналіз крові понад 200 пацієнтів з коронавірусом, передає kommersant. Серед них виявилися люди з дефіцитом згаданого вітаміну. У людей же, які заразилися COVID-19, але не страждали дефіцитом вітаміну D, ризик розвитку серйозних ускладнень або летального результату був нижче більш ніж на 50%.

Новини по темі

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram