Всього нападників було 15, вже 4 осіб впізнали / фото УНІАН

Можливий організатор нападу на журналістів в Голосіївському районі Києва - це уродженець Луганська Михайло Богдад, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Про це повідомив координатор проекту "Стоп корупції" Роман Бочкала, передає "112 Україна".

Зараз його везуть в Голосіївське відділення поліції, щоб провести процедуру впізнання. Там його чекають постраждалі.

Відео дня

"Зараз мені стало відомо, що вже затримано організатора цього нападу, його звуть Михайло Богдад, це уродженець Луганська, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Зараз його везуть в Голосіївське РВВС, щоб провести процедуру впізнання. Там його чекають постраждалі, я думаю, вони його дізнаються, так як одразу вказували на нього", - заявив Бочкала.

Читайте такожУ Києві чоловік влаштував криваву розправу над донькою та дружиною (фото)

Бочкала уточнив, що всього нападників було 15, вже 4 осіб впізнали.

"Частина з них була у балаклаві, тому дізнатися досить важко, але слідство вже має певні оперативні джерела, до якого угруповання мають відношення ці особи", - додав він.

Як повідомлялося, в Києві на "Видубичах" скоєно напад на знімальну групу "Стоп корупції". Журналісти, разом з двома правозахисниками прибули на точку, де крадуть пісок.

Нападники розбили машину журналістів, застосували газові балончики, побили одного з них і забрали сумку з грошима. Постраждалий, якого доставили в лікарню, отримав черепно-мозкову травму та опік слизової оболонки очей.