На знак скорботи 29-30 серпня у місті приспустять державні прапори / Фото: прес-служба Дрогобицької міської ради

Міська влада Дрогобича оголосила два дні трауру за загиблими внаслідок обвалу багатоповерхового будинку вночі на 28 серпня.

Про це інформує прес-служба міської ради.

Читайте такожПісля трагедії у Дрогобичі Зеленський захотів провести аудит всіх житлових будинків

Відео дня

"На знак скорботи за загиблими у Дні жалоби на всій території міста закликають приспустити Державний прапор України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій на території міста", – йдеться у повідомленні.

У Дрогобицькій міськраді просять громадян утриматися від розважально-концертних заходів, а також не вмикати музику у закладах громадського харчування і транспорті.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 28 серпня, о 02:46 стався обвал у чотириповерховому чотирипід’їздному житловому будинку у м. Дрогобич Львівської області. Внаслідок обвалу загинуло дві особи і сім осіб, у тому числі чотири дитини, госпіталізовано.

У ДСНС повідомили, що під завалами житлового будинку можуть бути ще 5 осіб. Внаслідок обвалу зруйновано під’їзд з першого по четвертий поверх.

На даний час будинок повністю відключено від газо-, електро- та водопостачання.

Спочатку у ДСНС заявили, що обвал стався внаслідок вибуху газу, згодом цю версію назвали малоймовірною. У компанії "Львівгаз" також заперечили, що вибух газу міг бути причиною обвалу багатоповерхівки.