ДБР вручило підозру патрульному / фото УНІАН

У Луганській області повідомлено про підозру співробітнику патрульної поліції у незаконному проникненні до житла та перевищенні службових повноважень.

Як повідомляє прес-служба Держбюро розслідувань, 20 травня 2018 року підозрюваний, представившись працівником правоохоронного органу, погрозами примусив господаря квартири відчинити двері та разом з чотирма спільниками проник до житла.

"В квартирі, крім власника, перебував інший громадянин, який заборгував спільникам поліцейського значну суму грошей, а саме 110 000 гривень та 20 000 доларів США", - зазначили слідчі.

Відео дня

У ДБР додали, що згодом "боржника" вивезли з квартири та, погрожуючи вбивством, відвезли до лісу. При цьому поліцейський залишив автомобіль по дорозі. Обвинувальні акти щодо його спільників вже направлено до суду.

Читайте такожУ Києві сантехнік знайшов тіла трьох чоловіків у підвалі багатоповерхівки – поліція (фото)

"У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, на Житомирщині п’яний поліцейський спричинив ДТП та втік, залишивши на місці аварії дружину з дитиною.