Вбивство вчинили селі Ближнє / колаж УНІАН, фото t.me/astrapress

У Феодосії тимчасово окупованого Криму двоє російських військовослужбовців, які раніше були судимі, зарізали водія таксі.

Як повідомляє ASTRA, 14 травня у селі Ближнє, яке входить до округу Феодосії, зарізали жителя Краснодара - 53-річного Олександра Сидоренка. Зазначається, що вбитого чоловіка знайшли поруч із його машиною - Олександр займався приватним візництвом.

"Пізніше за підозрою у вбивстві Сидоренка затримали двох російських військовослужбовців - 29-річного Олександра Черненка з Краснодарського краю та 26-річного Владислава Ангулова з Кемеровської області", - ідеться в публікації.

Відео дня

За даними ASTRA, Черненко раніше був судимий за умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю та крадіжку, а Ангулов - "за керування транспортним засобом у стані сп'яніння особою, яка піддана адміністративному покаранню або має судимість".

Зараз, після затримання, один із фігурантів заявив, що вбили таксиста з метою викрадення автомобіля. За фактом умисного вбивства порушено кримінальну справу.

Нагадаємо, у російському місті Арзамас міський голова Олександр Щелоков вручив орден Мужності сім'ї жорстокого вбивці, який вирушив воювати проти України з колонії, де відсиджував 9-річний термін. Нагороду отримали родичі окупанта Дмитра Бута, його жертвою стала дівчина, з якою злочинець познайомився в барі.

У січні 2023 року стало відомо, що Бут загинув на Донбасі. За яких обставин це сталося і, скільки часу він провів на фронті, невідомо. Однак в Арзамасі його увічнили - є меморіальна плита з ім'ям убивці, а тепер його "наздогнала" нагорода.

Вас також можуть зацікавити новини: