Чоловік купив права і поскаржився до МВС, що їх немає в "Дії" / ​​​​​​фото УНІАН, В'ячеслав Ратинський

Українець звернувся до МВС через те, що його водійські права не відображалися у додатку "Дія". Виявилося, що права – "липові", а до автошколи чоловік не ходив. 

Про цей випадок розповіли у Головному сервісному центрі МВС. Як зазначив чоловік, із правами в нього доволі цікава "історія". Сам він живе на Хмельниччині. Права "робили" у Києві, а прийшли вони з Харкова. 

"Ось вам яскравий приклад того, як порушник замовив фальшиве посвідчення водія через мережу Інтернет і використовував водійське під час керування автівкою. Єдине, чого не вистачало порушнику - документ не відображався у Дії, і він не розумів чому! Ось і звернувся  зі своєю "проблемою" до нас. На фото документ повністю ідентичний оригіналу, проте у базі МВС його немає й бути не може", – наголосили в сервісному центрі. 

Відео дня

Там також оприлюднили фото листування з українцем. Примітно, що чоловік пообіцяв "липові" права знищити та отримати справжні вже після навчання в автошколі. 

Інші курйозні новини

У Хмельницькій області чоловік вимагав від дівчини повернути гроші, які він нібито витратив на неї, коли вони були в стосунках.  

Ще 2021 році житель Кам’янця-Подільського почав вимагати у колишної коханої 9 тисяч гривень. Згодом ця сума зросла до 28 тисяч. У разі відмови повернути "борг" чоловік погрожував жінці фізичною розправою. 

Під контролем правоохоронців жінка перерахувала на картку жителю Хмельниччини зазначену суму, після чого його затримали. Долю чоловіка вирішив суд.

Вас також можуть зацікавити новини: