Харків. 18 лютого. УНІАН. Президент Федерації футболу України Григорій СУРКІС надіслав листа голові Харківської облдержадміністрації Арсену АВАКОВУ, в якому висловив подяку за організацію офіційного візиту делегації УЄФА на чолі з генеральним секретарем Девідом ТЕЙЛОРОМ.

Як повдомляє сайт Харківської ОДА, у листі Г.СУРКІСА, зокрема, сказано: «У ході огляду аеропорту, залізничного вокзалу, місця для розміщення офіційних фан-зон, а також ознайомлення з ходом робіт на стадіоні фахівці УЄФА змогли переконатися, що підготовка об`єктів виконується згідно з запланованими графіками і знаходиться під постійним контролем фахівців області».

За словами Г.СУРКІСА, «візит дав змогу УЄФА ще раз переконатися у бажанні та готовності Харківського регіону прийняти у себе фінальну частину чемпіонату Європи 2012 року з футболу. За оцінками керівництва УЄФА, незважаючи на стислі терміни, його було організовано на високому рівні».

Відео дня

Особливо подяку «за професіоналізм та якісну організацію візиту» Г.СУРКІС висловив заступнику голови Харківської ОДА Сергію СТОРОЖЕНКУ.