Харків. 27 лютого. УНІАН. Перелік доріг, які будуть ремонтуватися і реконструюватися і в Харківській області цього року, стане відомий до середини березня.

Про це поінформував голова Харківської облдержадміністрації Михайло ДОБКІН під час зпоїздки до Печенізького району, повідомляє сайт ОДА.

Відео дня

«Ми подали свої пропозиції в Укравтодор і чекаємо затвердження титулу об`єктів, які фінансуватимуться з державного бюджету. Головним пріоритетом буде ремонт траси Харків-Київ на території Харківської області. Залежно від обсягу коштів, які будуть виділені з держбюджету, будуть вибрані дороги, що отримають пріоритетне фінансування цього року. Приблизно до 15 березня вже точно буде відомо, які дороги цього року будуть ремонтуватися», - сказав М.ДОБКІН.

Він також повідомив, за найменшої фінансової можливості дорога на Печеніги буде серед пріоритетних, тому що в цьому районі проводиться масштабний етнофестиваль «Печенізьке поле», на який приїжджає багато гостей з інших областей і країн, і вони повинні добиратися безпечно й зручно.