До кінця року у Голосіївському районі мають запрацювати 2 нові амбулаторії сімейної медицини та садочок.

За інформацією прес-служби Київської міської державної адміністрації, 2 грудня вже завершені ремонтні роботи в дитячому садочку № 726 на вул. Теремківська, 9. Ясла-садок обладнані сучасним басейном, спортивною залою, новими груповими приміщеннями на 260 місць. Тут виховуватимуться групи загального розвитку та групи компенсуючого типу для дітей з захворюваннями опорно-рухового апарату.

Також у Голосіївській райдержадміністрації повідомили, що у поточному місяці для мешканців мікрорайону Теремки-1 відкриють 2 амбулаторії сімейної медицини за адресами: вул. Заболотного, 48-А та просп. Глушкова, 31-А.

Відео дня

Два нових приміщення загальною площею 619 та 179 м.кв. відповідно зможуть обслуговувати загалом більш ніж 32 тис. мешканців мікрорайону, яким тепер буде швидше та простіше добиратися до медичних установ. У закладах працюватимуть понад 20 лікарів.

Крім того, влада району інформує, що на території загальноосвітньої школи №151, що на вул. Ліснича, 3, зараз триває зведення прибудови до приміщення навчального закладу. Після завершення робіт, у школі з’явиться нова сучасна спортивна зала, зручна їдальня, великий актовий зал. Загальна площа нових приміщень – близько 5 тис. кв. м. Відкриття об’єкту заплановано на вересень 2012 року.

Також в районі на 7 грудня готується урочисте відкриття облаштованої території урочища «Теремки». Вже завершуються останні роботи – монтується вхідна група, облаштовуються лави для відпочинку. Наразі вже встановлено освітлення на території та майже повністю готові пішохідні доріжки.