Традиційний сезон потопу по-золочівськи цього року "відкрито" на Великдень / фото zolochiv.net

На Львівщині на Великдень пройшли сильні опади.

Як передає кореспондент УНІАН, обласний центр увечері накрило сильним дощем, однак обійшлося без затоплених вулиць та підвалів.

Читайте такожНа Житомирщині на Великдень випав величезний град (відео)

Натомість, як повідомляють користувачі соцмереж на "Гарячій лінії міста Львова" у Facebook, у райцентрі Стрий мешканці житлової багатоповерхівки на Великдень залишилися без електропостачання, оскільки після сильної зливи підтопило під‘їзд, що спричинило замикання в електрощитках.

Як повідомляє місцеве видання "Золочів.нет", у райцентрі Золочів підтопило вул. Лермонтова у центральній частині міста, у воді опинилися кілька автомобілів.

"Вже багаторічний традиційний сезон потопу по-золочівськи цього року "відкрито" на Великдень. 28 квітня, після грози у Золочеві затопило вул. Лермонтова (біля податкової та міської ради), - йдеться у повідомленні.

Також, після дощу підтопило частину селища Поморяни Золочівського району де знаходиться старовинний Поморянський замок.

"Після грози у селищі Поморяни затопило "Зарудку", у воді опинилися пасовище та дитячий майданчик", - зазначається у повідомленні.

За інформацією видання, 28 квітня у Золочівському районі пройшла гроза, місцями випав град. У селі Богутин Поморянської селищної ради вийшла з берегів річка Махнівка та автомобіль, всередині якого був водій, віднесло паводком у річку. Люди викликали рятувальників, які допомогли витягнути чоловіка.

Постраждало від сильних опадів і курортне місто Трускавець.

Як повідомляє Depo.Львів, сильний дощ 28 квітня ввечері затопив Трускавець. Центр курортного міста перетворився на річку через те, що каналізація не справляється з такою кількістю опадів. Туристи з одної з частин Трускавця не можуть потрапити в іншу, де знаходиться бювет.