Сьогодні в Україні очікується похолодання / фото УНІАН

Україну перетинає холодний атмосферний фронт. Саме тому сьогодні в багатьох областях України очікується похолодання. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"3 червня в західних, північних областях, більшості центральних, навіть на Одещині та Миколаївщині температура повітря відчутно знизиться: протягом дня очікується +17...+22 градуси", - розказала синоптик.

Водночас, за її словами, східна частина України, Херсонщина, Запоріжжя та Крим залишаться серед майже спеки, +24...+29 градусів.

Відео дня

Дощі з грозами, за прогнозом Наталки Діденко, втримаються у центрі (окрім Вінниччини), подекуди на сході та в Приазов'ї.

"У неділю, 4 червня, на Зелені свята, в Україні повсюди переважатиме суха сонячна погода з температурою повітря +20...+26 градусів", - потішила синоптик.

У Києві, за прогнозом синоптика, на вихідних буде без опадів. Сьогодні у столиці похолоднішає до +18...+20 градусів. "Беріть щось на плечі тепліше", - порадила фахівець. А в неділю у Києві будуть ідеальні +20...+23 градуси.

Похолодання в Україні

3 та 4 червня майже по всій Україні очікується короткочасне похолодання. За прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, подекуди навіть очікуються заморозки на грунті. Синоптик прогнозує, що відчутно знизиться нічна температура, особливо у західних та північних областях.

Вас також можуть зацікавити новини: