На вихідних в Україні похолодає / фото REUTERS

На вихідних, 22 і 23 січня, в Україні посиляться морози. Вночі температура в багатьох областях буде опускатися до -7°...-9°, а в неділю на північному сході - до -10°...-13°. При цьому і в суботу, і в неділю на заході і місцями на півночі країни сніжитиме.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі -5°, вдень -2°, сніг. У неділю вночі очікується -8°, а вдень - до -4°, невелика хмарність.

Відео дня

У Львові в суботу вночі -5°, вдень -3°, похмуро, суцільна хмарність, сніг. У неділю вночі -9°, вдень -4°, невелика хмарність, сніг.

У Луцьку в суботу вночі -4°, вдень -1°, похмуро, суцільна хмарність, сніг. У неділю - невелика хмарність, вночі -8°, вдень -4°.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність, сніг. Температура повітря -5°...-3°. У неділю температура буде -8°...-6°, невелика хмарність, сніг.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі -4°, вдень + 2°. У неділю - хмарно з проясненнями, -6°...0°.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме -9°, вдень -3°, невелика хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть -13°...-4°, хмарно з проясненнями.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі -7°, вдень -2°. У неділю температура становитиме -8°...-2°, похмуро, суцільна хмарність.

У Сімферополі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, -8°...-2°. У неділю - хмарно з проясненнями, -9°...-5°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує невелика хмарність, температура вночі -3°, вдень 0°. У неділю вночі очікується -3°, вдень -1°, похмуро, сніг.

У Краматорську в суботу буде невелика хмарність. Температура вночі -8°, вдень -2°. У неділю буде похмуро, суцільна хмарність, вночі -10°, вдень -3°.

У Сєвєродонецьку завтра буде ясно і безхмарно, температура вночі -7°, вдень -1°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме -7°, вдень -2°.

Погода в Україні 22 січня / фото УНІАН
Погода в Україні 23 січня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, невеликий сніг, температура вночі -9°, вдень до -5°. У неділю вночі температура становитиме -9°, вдень стовпчики термометрів покажуть -8°, похмуро, сильний снігопад.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, вночі -3°, вдень -1°, сильний снігопад. У неділю - хмарно з проясненнями, сильний снігопад. Температура складе -3°...-3°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, сильний снігопад, температура до -2°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура -4°...-4°, сильний снігопад.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до -4°, невеликий сніг. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, сніг, -9°...-4°.

У Затоці в суботу - практично безхмарно, вночі -5°, вдень + 2°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура -5°...-1°.

У Бердянську в суботу буде невелика хмарність, температура до 0°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, невеликий сніг, температура -5°...-1°.

Вас також можуть зацікавити новини: